Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

23 septembrie 2018

Edi Vîrlan și-a prezentat demisia din CL Râmnicu Vâlcea


• motivul pe care acesta l-a prezentat în actul înregistrat în documentul cu numărul 40.120 este cât se poate de original!
În ședința extraordinară care s-a desfășurat astăzi, 16 octombrie, cu începere de la ora 13.00, consilierul municipal Eduard Vîrlan și-a prezentat demisia din această funcție. Așa după cum v-am informat la momentul oportun (detalii aici), Vîrlan a fost exclus din ALDE Vâlcea. El nu a mai așteptat să fie însă exclus și din CL Râmnicu Vâlcea în urma retragerii sprijinului politic și a decis să demisioneze. Vîrlan a completat demisia, care i-a fost înregistrată sub numărul 14.120/16.10.2017, venind cu o motivare cât se poate de originală: „Motivul demisiei este Domnul Președinte ALDE Dumitru Lovin, despre nimic nu poți să spui nimic”, aluzie la conflictul pe care deja fostul consilier municipal l-a avut cu președintele ALDE Vâlcea. Totuși, îi atragem atenția lui Edi Vârlan că o formulare de genul „despre nimic nu poți să spui nimic”, înseamnă că despre acel nimic poți afirma ceva, aici fiind vorba despre o dublă negație.
Revenind la ședința extraordinară desfășurată astăzi, Edi Vîrlan a oferit și o declarație cât se poate de originală: „Îmi cer scuze locuitorilor din județ pe care i-am îndemnat să voteze cu Dumitru Lovin”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)