Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

18 septembrie 2018

Drumul de pe Valea Oltului, din nou periculos: Camion încărcat cu cherestea, răsturnat peste un autoturism


• traficul rutier a fost blocat pentru mai bine de trei ore
Miercuri seara, în jurul orei 20.45, pe Valea Oltului (între orașele Călimănești și Brezoi) s-a produs un grav accident de circulație. Un camion încărcat cu cherestea s-a răsturnat peste un autoturism, iar circulația pe DN7 a fost oprită pe ambele sensuri la km 202+400 de metri.
Din fericire, șoferul autoturismului nu a fost grav rănit, dar a prezentat leziuni deschise, multiple traumatisme, și acuza dureri la coloană și stern. El a rămas în permanență conștient, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea reușind descarcerarea lui cu promptitudine.
Camionul care s-a răsturnat este înmatriculat în Turcia și se deplasa pe sensul de mers Sibiu – Râmnicu Vâlcea. Într-o curbă periculoasă, conducătorul acestuia a pierdut controlul și s-a răsturnat pe autoturismul care venea din sens opus, în care se afla doar șoferul care a fost rănit.
În urma producerii acestui incident rutier, circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers. La fața locului a fost adusă o macara pentru a ridica tirul ce avea o încărcătură de 20 tone cherestea. Operațiunile s-au desfășurat cu destule dificultăți, traficul în zonă fiind afectat până în jurul orei 00.00.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)