Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

18 octombrie 2018

Două șoferițe s-au tamponat în Milcoiu


• în mașinile conduse de cele două femei se aflau cinci copii
Astăzi, pe raza comunei Milcoiu, la doar câteva sute de metri de locul unde, în urmă cu două zile, o fetiță de numai doi ani și-a pierdut viața în urma unui tragic eveniment, s-a produs un alt accident rutier. De această dată, urmările puteau fi mult mai grave dacă ținem cont de faptul că în cele două mașini care s-au ciocnit se aflau două femei (șoferițele) și nu mai puțin de cinci copii!
Femeia care a produs accidentul are 38 de ani, este din București și se deplasa pe ruta Pitești – Râmnicu Vâlcea. În mașina pe care o conducea se aflau trei dintre cei cinci copii răniți. Cealaltă mașină se deplasa pe ruta Râmnicu Vâlcea – Pitești și era condusă de către o femeie cu vârsta de 28 de ani, domiciliată în județul Argeș; în acest autovehicul aflându-se ceilalți doi copii răniți.
În urma impactului, cele două autovehicule s-au «șifonat» destul de serios. Toate cele șapte persoane implicate au fost preluate de urgență de către echipajele de salvare și aduse la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Râmnicu Vâlcea. Mai grav rănit a fost un copil cu vârsta de opt ani, care a suferit un traumatism toracic. Cel mai mic dintre copiii răniți se pare că ar avea doar trei luni.

Accident și în Drăgășani

Tot astăzi, în Joia Mare, s-a produs un accident rutier pe raza muncipiului Drăgășani. Șoferul unei autoutilitare care se deplasa pe sensul Râmnicu Vâlcea – Drăgășani a pierdut controlul volanului într-o curbă și a acroșat doi pietoni care se deplasau pe partea din dreapta drumului. Ulterior, șoferul ar fi relatat că nu a observat oamenii, fiind orbit de lumină. O victimă a fost ușor rănită, cealaltă prezintă fracturi și se află internată în spital.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)