Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

21 august 2018

Doi portari au fost desemnaţi handbaliştii anului în România


• chimista Paula Ungureanu a câştigat titlul la feminin

Astăzi, pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Handbal (www.frh.ro) au fost publicate cele mai importante hotărâri adoptate în cadrul şedinţei organizată ieri, 27 decembrie. Astfel, conform celor publicate, aflăm faptul că propunerea Departamentului Tehnic al FRH privind desemnarea celor mai buni handbalişti ai anului 2012 a fost adoptată, iar cei nominalizaţi provin de la campioanele CS Oltchim Râmnicu Vâlcea şi HCM Constanţa. Chimista Paula Ungureanu (portar, 31 de ani, originară din Braşov) a câştigat premiul oferit de către FRH la feminin, iar Mihai Popescu (tot portar, 27 de ani, originar din Găeşti) a fost nominalizat ca fiind cel mai bun handbalist al anului, la masculin.

Pentru handbalista Oltchimului, acest trofeu încheie un an presărat cu multe reuşite pe plan profesional şi personal, dar şi cu destule ghinioane, parcă prea multe pentru o perioadă atât de scurtă, prin care sorţii au silit-o să treacă. La capitolul realizări, Paula Ungureanu se poate mândri cu faptul că a devenit mămică în primăvara acestui an, a avut puterea de a reveni peste numai câteva luni de la naştere în lumea handbalului de performanţă, alături de Oltchim, şi, totodată, a reuşit evoluţii foarte bune pentru naţionala României, cu prilejul CE din Serbia, contribuind decisiv prin paradele sale la calificarea tricolorelor în grupele principale ale întrecerii continentale. De partea cealaltă, Paula Ungureanu a trebuit să treacă în acest an peste câteva momente extrem de dificile. Mai întâi, ea a fost nevoită să se opereze din cauza unei accidentări mai vechi, iar în urmă cu câteva săptămâni, chiar înaintea debutului Europenelor din Serbia, a suferit o grea lovitură în plan familial, în urma decesului tatălui ei.
 

CNE Râmnicu Vâlcea îşi schimbă denumirea


Tot prin intermediul aceluiaşi comunicat publicat pe site-ul Federaţiei Române de Handbal aflăm faptul că cele două Centre Naţionale de Excelenţă îşi vor schimba, începând cu 2013, denumirile sub care funcţionează. Astfel, CNE Râmnicu Vâlcea (feminin) şi CNE Sighişoara (masculin) vor purta în viitor următoarea titulatură: „Centrul Naţional de Excelenţă pentru pregătirea loturilor naţionale lărgite de tineret, juniori şi cadeţi”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)