Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

26 septembrie 2018

Derby-ul etapei se joacă la Vâlcea


• astăzi, Sala „Traian” va găzdui cea mai aşteptată dispută a rundei cu numărul treisprezece din Liga Naţională: CS Oltchim – HC Oţelul Galaţi

Campionatul naţional de handbal feminin a ajuns la ultima etapă din cadrul turului de campionat, cea de-a XIII-a. Până în acest moment, confir­mând aşteptările, liderul incontestabil al Ligii Naţionale a fost clubul vâlcean CS Oltchim. Sportivele râmnicene, pre­gătite de către antrenorii Radu Voina şi Steluţa Luca, au reuşit să se impună fără mari probleme în majo­ritatea meciurilor pe care le-au susţi­nut în acest tur, acumulând maximul de puncte posibil, 22. Au fost doar unsprezece dispute pentru Oltchim, chiar dacă ne aflăm la startul etapei a treisprezecea, întrucât, în ultima rundă programată, conform calendarului stabilit de către Federaţia Română de Handbal, fetele de la Oltchim ar fi tre­buit să întâlnească sâmbătă la Con­stanţa pe Universitatea „Neptun”. La solici­ta­rea oficialilor clubului „chi­mist”, jucătoa­rele nu au mai efectuat depla­sa­rea pe litoral datorită condiţiilor me­teo nefavo­rabile şi traficului rutier ce se desfăşura cu foarte mare difi­cul­tate. Din aceleaşi motive, alte două partide din runda precedentă nu s-au mai disputat.

Programul complet al etapei a XIII-a este următorul: CS Oltchim Râmnicu Vâlcea – HC Oţelul Galaţi (astăzi, începând cu ora 17.00; pentru cei care nu vor putea fi prezenţi în Sala Spor­turilor este important de precizat faptul că meciul va fi transmis în direct de către postul de televiziune DigiSport2); HC Zalău – HC Dunărea Brăila (o altă întâlnire destul de echilibrată, com­batantele fiind echipe din partea supe­rioară a clasamentului); Universitatea „Jolidon” Cluj – Universitatea „Neptun” Constanţa; CSM Bucureşti – CSM Ploieşti; ASC Corona 2010 Braşov – CSM Cetate Devatrans; CSM Bacău 2010 – HCM Baia Mare şi HCM Roman – SCM Craiova. Ultimele şase partide menţionate se vor desfăşura mâine, 1 februarie, cu începere de la ora 11.00. Aproape de finele turului, situaţia la vârful ierarhiei se prezintă astfel: CS Oltchim 22p (un meci mai puţin disputat); HC Zalău 19p; HC Oţelul Galaţi 17p (de asemenea, un meci în minus); Universitatea „Jolidon” Cluj 17p şi HC Dunărea Brăila 15p.

Pentru handbalistele de la Oltchim va urma o adevărată perioadă „de foc” în lunile următoare, în care ele vor tre­bui să facă faţă (chiar cu succes, având în vedere aşteptările suporte­rilor dar şi valoarea lotului) pe trei „fron­turi”: Liga Naţională, Liga Cam­pionilor, precum şi la echipa naţională. Prima partidă din „competiţia regină” a handbalului feminin european va avea loc în data de 4 februarie, atunci când elevele lui Radu Voina se vor deplasa la Lubljana (Slovenia) pentru meciul cu Krim Mercator.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)