Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

15 octombrie 2018

Deputatul Neață a sprijinit Adoptarea legii pentru prevenirea săvârșirii de contravenții


Săptămâna trecută, chiar înainte de sărbătorirea Zilei Naționale a României, deputații au votat în plen, în majoritate, pentru adoptarea proiectului de lege intitulat „Legea prevenirii”. Camera inferioară a Parlamentului României – Camera Deputaților – a avut rol de cameră decizională în acest caz, proiectul de lege devenind astfel o lege în adevăratul sens al cuvântului după cele 177 de voturi favorabile, respectiv 26 împotrivă.
Printre cei care au votat pentru adoptarea proiectului de lege s-a aflat și deputatul vâlcean Eugen Neață. Parlamentarul social-democrat a explicat, prin intermediul unui mesaj postat pe o rețea de socializare, care au fost rațiunile pentru care a votat în favoarea adoptării unui astfel de proiect de lege.
„Așa cum am promis şi discutat cu cetăţenii în timpul campaniei electorale, iată că proiectul mult așteptat a fost realizat! Legea are ca obiect reglementarea unor instrumente care să asigure prevenirea săvârşirii de contravenţii. În acest sens, autorităţile/instituţiile publice cu atribuţii de control, constatare şi sancţionare a contravenţiilor au stabilite ca atribuţii informarea, instruirea şi îndrumarea publicului, precum şi obligaţia de a aplica, în cazul săvârşirii anumitor fapte contravenţionale, sancţiunea de avertisment împreună cu stabilirea unui plan de remediere prin care se acordă contravenientului o perioadă de timp pentru îndeplinirea obligaţiilor legale. Actul normativ are ca scop intensificarea funcţiei preventive a controlului, precum şi asigurarea securităţii juridice, în condiţiile creşterii calitative a legislaţiei şi apariţiei unor domenii noi de reglementare. (…) Este o prioritate ca instituţiile statului să acţioneze, în primul rând, în mod preventiv. Prin modificările legislative pe care le avem în dezbatere şi care prind contur, România se îndreaptă spre normalitate”, a sunat mesajul pe care deputatul Eugen Neață a dorit să îl transmită vâlcenilor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)