Democrat – liberalii din Râmnic îşi aleg şefii

constantinescu_cosmin8• pentru postul de preşedinte al organizaţiei municipale a PDL, în cursă s-a înscris până acum doar deputatul Romeo Rădulescu
 

La sfârşitul acestei săptămâni, în cadrul organizaţiei municipale a PDL vor avea loc alegeri interne. Astfel, dumi­nică, 27 iulie, Filarmonica „Ion Dumi­trescu” va fi gazda acestui eveniment important. Democrat – liberalii din Râmnic îşi vor alege noile organe de con­ducere, inclusiv preşedintele orga­ni­zaţiei municipale. Fostul viceprimar Cos­min Constantinescu spune că va can­dida pentru un post în Biroul politic local al PDL, la alegerile interne de du­mi­nică. „Îmi desfăşor activitatea în or­ga­nizaţia municipală şi cunosc cel mai bine problemele oraşului. Aş încurca lu­crurile dacă m-aş angrena în Biroul Poli­tic Judeţean, pentru că eu am făcut poli­tică în municipiu. Voi merge în echipă cu Romeo Rădulescu şi cu cei­lalţi colegi ai mei, printre care Rozin Ceau­şescu, Miron Chisalom, Doru Ol­teanu, Narcis Cupăreanu, Monica Cea­pă, Dorina Iliescu. De asemenea, oameni pre­cum Dragomirescu, Băzăvan sau Costines­cu sunt cei cu care noi muncim de ani de zile şi le datorăm o mare parte din ascensiunea politică. Cel mai mult îmi place să lucrez în echipă, pentru că ştiu să lucrez şi cu oameni cu studii primare, dar şi cu oameni a căror pregătire o invidiez”, declară Constantinescu.

Constantinescu: „USL va da socoteală!”

Fostul viceprimar Cons­tan­tin­escu susţine că momentul în care USL va da socoteală românilor se apropie, iar democrat – liberalii se pregătesc să recâştige Primăria Râm­­­nicului. „Noi, PD-L, ne dorim să mear­gă bine lucrurile în oraş, pentru că atunci când vom ajunge să participăm la actul de guvernare locală, nu vrem să găsim o primărie în faliment. Probabil ştiţi că există riscul ca lista de investiţii pe 2013 să nu fie realizată. Când cei de la USL au prezentat bu­getul şi lista de investiţii, eu le-am atras atenţia că ar fi bine să nu-i amă­gească pe oameni, ci să fie sinceri. Suntem deja la jumătatea anului şi doar câteva proiecte au fost înce­pute… Nu putem vorbi de finalizare. Eu mi-aş dori ca ceea ce au promis să se realizeze. Sunt convins că nu va fi aşa, dar e nevoie de stabilitate în acest moment şi nu intru în detalii. Vă reamintesc că 2012 s-a încheiat cu excedent, iar acum, la Primărie, erau facturi neachitate în valoare de apro­xi­mativ 13 miliarde lei vechi”, a mai spus Cosmin Constantinescu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Caseta redactionala

Preşedinte de Onoare: Ioan Barbu
Director onorific: Lilian ZAMFIROIU
Director general: Sorin Alexandru Barbu
Director general adjunct: Elena Grigorescu
e-mail: office@curierul.ro
Director de Publicitate: Alin Emilian Tudoroiu
e-mail: publicitate@curierul.ro
Redactor Șef (valentinmateescu@curierul.ro):
Valentin Mateescu
Corespondent Germania: Dr. Christian Pelshenke
Tehnoredactor (tehno@curierul.ro):
Mădălin-Alexandru MOJOIU
Redactori de rubrică (redactia@curierul.ro):
Anamaria Constantinescu, Sebastian Iulian Cîrciu, Marius Constantin Ciutacu
Râmnicu Vâlcea, Carol I 19, Vâlcea, 240591, România
Tel.: 0250/73.23.25; 0350/40.17.02;
Fax: 0250/73.23.26; 0350/40.17.03;
www.curierul.ro
www.curieruldevalcea.ro
www.curieruldevalcea.com
ISSN: 1220-9597 / ISSN-L: 1220-9597

Calendar

februarie, 2018
L Ma Mi J V S D
« Ian    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728