Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

23 octombrie 2018

Democrat – liberalii din Râmnic îşi aleg şefii


constantinescu_cosmin8• pentru postul de preşedinte al organizaţiei municipale a PDL, în cursă s-a înscris până acum doar deputatul Romeo Rădulescu
 

La sfârşitul acestei săptămâni, în cadrul organizaţiei municipale a PDL vor avea loc alegeri interne. Astfel, dumi­nică, 27 iulie, Filarmonica „Ion Dumi­trescu” va fi gazda acestui eveniment important. Democrat – liberalii din Râmnic îşi vor alege noile organe de con­ducere, inclusiv preşedintele orga­ni­zaţiei municipale. Fostul viceprimar Cos­min Constantinescu spune că va can­dida pentru un post în Biroul politic local al PDL, la alegerile interne de du­mi­nică. „Îmi desfăşor activitatea în or­ga­nizaţia municipală şi cunosc cel mai bine problemele oraşului. Aş încurca lu­crurile dacă m-aş angrena în Biroul Poli­tic Judeţean, pentru că eu am făcut poli­tică în municipiu. Voi merge în echipă cu Romeo Rădulescu şi cu cei­lalţi colegi ai mei, printre care Rozin Ceau­şescu, Miron Chisalom, Doru Ol­teanu, Narcis Cupăreanu, Monica Cea­pă, Dorina Iliescu. De asemenea, oameni pre­cum Dragomirescu, Băzăvan sau Costines­cu sunt cei cu care noi muncim de ani de zile şi le datorăm o mare parte din ascensiunea politică. Cel mai mult îmi place să lucrez în echipă, pentru că ştiu să lucrez şi cu oameni cu studii primare, dar şi cu oameni a căror pregătire o invidiez”, declară Constantinescu.

Constantinescu: „USL va da socoteală!”

Fostul viceprimar Cons­tan­tin­escu susţine că momentul în care USL va da socoteală românilor se apropie, iar democrat – liberalii se pregătesc să recâştige Primăria Râm­­­nicului. „Noi, PD-L, ne dorim să mear­gă bine lucrurile în oraş, pentru că atunci când vom ajunge să participăm la actul de guvernare locală, nu vrem să găsim o primărie în faliment. Probabil ştiţi că există riscul ca lista de investiţii pe 2013 să nu fie realizată. Când cei de la USL au prezentat bu­getul şi lista de investiţii, eu le-am atras atenţia că ar fi bine să nu-i amă­gească pe oameni, ci să fie sinceri. Suntem deja la jumătatea anului şi doar câteva proiecte au fost înce­pute… Nu putem vorbi de finalizare. Eu mi-aş dori ca ceea ce au promis să se realizeze. Sunt convins că nu va fi aşa, dar e nevoie de stabilitate în acest moment şi nu intru în detalii. Vă reamintesc că 2012 s-a încheiat cu excedent, iar acum, la Primărie, erau facturi neachitate în valoare de apro­xi­mativ 13 miliarde lei vechi”, a mai spus Cosmin Constantinescu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: