Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

15 octombrie 2018

„Curierul de Vâlcea” – 28 GALA PREMIILOR ANUALE


• acordate de Asociația Culturală „Curierul de Vâlcea” și Grupul Cultural Public Cervantes – Inspirescu Satu Mare
Luni după-amiaza, într-un frumos cadru oferit de Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” din Râmnicu Vâlcea, primul cotidian particular din România postdecembristă – „Curierul de Vâlcea” – a marcat 28 de ani de existență. În acest context, s-a desfășurat «Gala Premiilor Anuale», un moment cultural de înaltă ținută. Tradițional, premiile au fost oferite de Asociația Culturală „Curierul de Vâlcea”, de anul acesta alăturându-se și Grupul Cultural Public Cervantes – Inspirescu din Satu Mare.
În rândurile de mai jos, vom prezenta lista premiilor oferite în cadrul evenimentului de luni după-amiază:
• Premiul „Excelență în Cultură și Spiritualitate” – ÎPS Dr. Arhiepiscop VARSANUFIE GOGESCU, la împlinirea vârstei de 50 de ani, pentru promovarea valorilor românești eterne în Sfânta Eparhie a Râmnicului.
• Premiul „Valeriu Anania” pentru Cartea de Memorialistică – Acad. DINU SĂRARU, Cetăţean de Onoare al Municipiului Râmnicu Vâlcea, pentru volumul „Râmnicul meu”, ediția 2017. Volumul a apărut cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, la Editura «Praxis» a Arhiepiscopiei Râmnicului.
• Premiul „Al. Cerna Rădulescu” pentru Excelență în Publicistică – Acad. GHEORGHE PĂUN, redactor șef al revistei „Curtea de la Argeș” – un deceniu în slujba cuvântului scris.
• Premiul „Gib I. Mihăescu” pentru Proză – MARIUS NICOLAE CĂRBUNESCU, pentru volumul „Fugarul”, apărut la Editura «Antim Ivireanul» din Râmnicu Vâlcea.
• Premiul „George Ţărnea” pentru Poezie – prof. ION DRĂGHICI pentru volumul „Cer orb”, apărut la Editura «Tipo Moldova» din Iași.
• Premiul „Aurelian Sacerdoțeanu” pentru Istorie – prof. GHEORGHE DANIEL TUDOSOIU, pentru volumul „Ion Mihalache – viața și activitatea politică”, apărut la Editura «Antim Ivireanul» din Râmnicu Vâlcea.
• Premiul „Prof. Dr. Ing. Pompiliu Manea” pentru Carte Științifică – ing. dr. SERGIU ȘTEFAN GORJAN pentru volumul „Evaluarea resurselor genetice de viță de vie în Podgoria Drăgășani”, apărut la Editura «Alma», din Craiova.
• Premiul „Ilie Purcaru” pentru Libertatea Presei – conf. univ. dr. CORNELIU D. ZEANĂ pentru volumul „Jurnalism – o artă efemeră?” apărut la Editura «Laurent», din București.
• Premiul „Mihai Eminescu” pentru valorificarea patrimoniului cultural românesc – prof. CLAUDIU TULUGEA, directorul Muzeului Județean „Aurelian Sacerdoțeanu” Vâlcea, pentru conservarea, protejarea, restaurarea și promovarea patrimoniului muzeal existent, precum și pentru îmbogățirea acestuia.
De amintit și faptul că juriul «Galei Premiilor Anuale Curierul de Vâlcea» a avut, în acest an, următoarea componență: Ioan Barbu – președinte; George Terziu – vicepreședinte; Ion Predescu, Constantin Argeșanu, Passionaria Stoicescu, Florentin Popescu și Vasile Szolga – membri.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)