Du-te la...

Intonarea Imnului Național de Ziua Râmnicului

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

25 mai 2019

Cu cine să te cerți? Mai multe drumuri din Perișani, distruse după furtună


Vremea nefavorabilă din ultima perioadă, cu precipitații abundente, a pus la pământ infrastructura din multe localități județene și nu numai. În toată țara, furia naturii a lăsat adevărate pagube în urmă. Și la Perișani, localitatea păstorită de edilul Ion Sandu, deși nu vorbim de gospodării și terenuri agricole inundate, ploile au distrus drumurile.
„S-a intervenit permanent cu forță umană și mecanică, inclusiv în acest weekend (n.r. weekend-ul abia încheiat) ca toate drumurile din comună să fie redate circulației, făcându-se intervenții și unde nu avem atribuții, spre exemplu pe DN 7D, la km 23 Hula Priporii, unde o alunecare de teren a rupt platforma în două, pe o lungime de 20 metri, iar în satul Spinu, din cauza inexistenței șanțurilor, drumul a suferit pagube majore. Și lucrările de modernizare a ulițelor sătești din centrul civic și satul Spinu au avut de suferit, pentru că acolo unde constructorul pregătise infrastructura pentru asfaltare, apa a făcut ca lucrările să fie reluate. Cu cine să te cerți?”, susține edilul Ion Sandu.
În acest moment, se circulă bine pe toate drumurile, mai puțin în satul Podeni, unde o alunecare de teren a rupt DC 5 la km 1+300, intervenindu-se, încă de ieri, pentru remedierea problemei.

Comentarii

mesaj(e)

Alte articole de la Actualitate