Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

22 august 2018

CS Chimia a obţinut o remiză la Târgu Jiu


Sâmbătă, 18 februarie, în cadrul etapei cu numărul paisprezece din Liga a doua de handbal feminin (Seria Vest), sportivele clubului „Chimia” din Râmnicu Vâlcea, pregătite de antrenoarele Nicoleta Lazăr şi Cristina Rouă, au întâlnit în deplasare pe Universitar „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu. Partida împotriva tru­pei gorjene se anunţa foarte dificilă, deoarece, până în urmă cu numai două runde, aceasta ocupa prima treaptă a podiumului Seriei Vest, „chimistele mici” situându-se pe poziţia a cincea.

Pe fondul unui joc foarte bun făcut de handbalistele vâlcene, acestea au „răsturnat” calculele hârtiei, care nu le ofereau şanse prea mari pentru obţinerea unui rezultat pozitiv, ele reuşind la finele partidei să încheie la egalitate cu „stu­den­tele” din Târgu Jiu, scor 26-26. Mai mult decât atât, în prima repriză a me­ciului, râmnicencele au fost în mod cert superioare gazdelor, ele intrând „la cabine cu un gol avantaj, 14-13. Abia pe finalul actului secund, profitând de experienţa mai redusă a „chimistelor” la acest nivel competiţional, gorjencele au reuşit in-ex­tremis să „smulgă un punct de pe propriul teren. Important de remarcat este şi faptul că cele două antrenoare vâlcene au ştiut cum să gestioneze şi să supli­nească plecarea celei mai valoroase handbaliste pe care se puteau baza în turul campionatului (este vorba despre tânăra dar foarte talentata Nicoleta Safta, de numai 17 ani, cea care s-a transferat la campioana Oltchim), celelalte jucă­toa­re formând un lot omogen care a reuşit iată, până în acest moment, din primele trei partide disputate în retur, să nu cedeze în niciuna dintre acestea.

În celelate cinci întâlniri ale etapei, care au avut loc tot sâmbăta trecută, s-au consemnat următoarele rezultate: CS Timişoara – CSM Sfântu Gheorghe 40-25 (18-14 a fost scorul înregistrat la pauza jocului); CSM Slatina – Universitatea Re­şiţa 34-19 (14-14); CSM Bistriţa – CSŞ Caracal 35-41 (15-18); Universitatea Timi­şoa­ra – Mureşul Târgu Mureş 26-28 (9-13) şi Bowling Sfântu Gheorghe – HC Alba Sebeş 24-25 (13-14). După primele trei etape din retur, ierarhia în partea superioară a clasamentului Seriei Vest se prezintă astfel: CSŞ Caracal 21p; CS Timişoara 20p; Universitar Târgu Jiu 20p; Mureşul Târgu Mureş 18p; CSM Slatina 16p; CS Chimia 15p; HC Alba Sebeş 15p.

În cadrul rundei viitoare, cea care este programată pentru sâmbătă, 25 fe­brua­rie, formaţia vâlceană urmează să întâlnească pe teren propriu ocupanta poziţiei a noua din clasament, CSM Bistriţa. Partida se va disputa începând cu ora 11.00 în Sala Sporturilor „Traian” din Râmnicu Vâlcea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)