Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

17 octombrie 2018

„Creezi probleme și tot tu te simți hărțuit!?”


• declară prefectul județului, Florian Marin, referindu-se la administratorul societății gropii de gunoi din Măldărești
Reprezentantul Guvernului în teritoriu, Florian Marin, a declarat, în cadrul conferinței de presă de ieri, că administratorul gropii de gunoi din Măldărești a făcut o plângere penală, care probabil i se adresează, declarând, totodată, că nu va mai trece pe la ședințele Instituției Prefectului.
„Administratorul a declarat că nu va mai veni la Prefectură, că se simte hărțuit. Eu nu cred că l-am hărțuit cerându-i informații, lămuriri. Există o plângere penală, nu se precizează clar către cine, dar cred că asupra mea. Eu exercit temporar această funcție publică și am sarcini. Mă simt ușor inconfortabil deoarece problema trenează de ani buni, dar știți vorba aceea: «E mai ușor să vezi paiul din ochiul altora, decât bârna din ochii tăi». E ciudat. După atâția ani în care tu ai creat probleme, să te simți și hărțuit!? Viața merge înainte. Eu urmez graficul făcut cu stoicism. N-am multe calități, dar sunt, totuși, perseverent”, a mai precizat prefectul de Vâlcea.
În situația gropii de gunoi din Măldărești s-au făcut pași mărunți: după stingerea incendiului, a avut loc și recepția lucrării. Administratorul a solicitat Agenției Județene pentru Protecția Mediului Vâlcea documentele necesare închiderii gropii. Rămâne o problemă: există fondurile necesare acestui demers?

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Tags: , ,