Comunicat de presă: Elena Caplea a organizat impecabil a doua ediţie a expoziţiei cu degustare „Produse culinare tradiţionale de Crăciun”

Continuând o tradiţie începută în urmă cu câţiva ani, miercuri, pe 27 decembrie, Elena Caplea, lidera ALDE Drăgăşani, a organizat o nouă ediţie a expoziţiei cu degustare intitulată „Produse culinare tradiţionale de Crăciun”. Evenimentul a reunit toate organizaţiile din zonă.
Reprezentanţii ALDE din Drăgăşani, Prundeni, Orleşti, Voiceşti, Ştefăneşti, Mitrofani, Creţeni, Drăgoeşti, Lungeşti, dar şi din alte localităţi din sudul Vâlcii au umplut mesele cu cârnaţi de casă, carne de la oală, caltaboşi, tobă, pastramă, sarmale, saramură de peşte, salate, măsline, brânză, cozonaci, fructe, legume, prăjituri şi alte produse irezistibile. Pentru a-şi face colegii să se simtă cât mai bine, Elena Caplea, gazda evenimentului, a invitat şi o intepretă de muzică populară, care nu i-a prea lăsat pe invitaţi să stea pe scaune. Toţi cei prezenţi au dansat şi s-au simţit bine, iar spre final au ciocnit un pahar cu vin şi şi-au urat un An Nou mai bun, iar pentru produsele tradiţionale pe care le-au adus, au fost răsplătiţi cu diplome şi premii. La această acţiune, alături de colegii lor din sudul judeţului, au fost şi de această dată deputatul Dumitru Lovin – preşedintele ALDE Vâlcea, vicepreşedinţii Mihai Niţescu (Ocnele Mari), George Guţui (Vlădeşti), Luminiţa Anton, de la Bujoreni şi David Ciobanu (Alunu). Toţi au felicitat-o pe Elena Caplea pentru organizarea acestei noi acţiuni, dar şi pentru faptul că, în zona Drăgăşani, a reuşit să consolideze poziția partidului.

Floraria Alex

iulie, 2018