Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

15 octombrie 2018

Comunicat de presă: Deputatul Lovin îi propune ministrului Felix Stroe să declaseze DN 7D


Recent, deputatul Dumitru Lovin, preşedintele ALDE Vâlcea, i-a propus noului ministru al Transporturilor, Felix Stroe, să declaseze DN 7D, dacă nici după 14 ani de când a fost preluat, nu există planuri de modernizare a acestui drum. „În anul 2003, drumul care se intersectează cu DN 7 şi traversează localităţile Câineni, Boişoara, Titeşti, Perişani, după care intră în judeţul Argeş, la Sălătrucu, a fost încadrat în categoria celor naţionale, în speranţa că, astfel, se vor găsi soluţii mai rapide de modernizare. Au trecut însă 14 ani şi fostul DJ 703H se află într-o stare mai groaznică decât atunci”, i-a făcut cunoscut ministrului parlamentarul ALDE Vâlcea.

Drumul național de pământ, în contrast total cu ulițele asfaltate

Deputatul Lovin i-a mai transmis lui Felix Stroe că din partea Consiliului Județean Vâlcea există acordul în ceea ce privește declasarea DN 7D, existând chiar şi o hotărâre în acest sens.
„Se pare că singura şansă ca acest drum să fie reabilitat, cu finanţare europeană sau prin PNDL, este să fie declasat şi inclus în categoria celor judeţene. Până acum, din câte cunoaştem, Ministerul Transporturilor nu a avut o poziţie tranşantă şi nici nu a venit cu o soluţie. Nu alocă fonduri pentru modernizarea DN 7D, dar nici nu-l declasează, ceea ce este absurd, cu atât mai mult cu cât, în judeţul Argeş, secţiunea cu care se continuă această cale de acces a redevenit drum judeţean (DJ 703 H). Pe de altă parte, DN 7D este în total contrast cu multe uliţe din zona pe care o tranzitează, aproape toate fiind asfaltate. Clarificarea cât mai rapidă a situaţiei DN 7D este cu atât mai importantă cu cât se doreşte dezvoltarea infrastructurii în partea de nord a judeţului Vâlcea şi există investiţii de zeci de milioane de euro în turism”, a detaliat liderul ALDE Vâlcea.
Biroul de Informare Publică şi Relaţii cu Mass Media al ALDE Vâlcea

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)