filme online filme filme online hd filme noi

Comunicat de presă: Anul recent încheiat, unul cu multe rezultate pentru DJST Vâlcea

Făcând o introspecție la nivelul activității Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vâlcea, putem spune că a fost un an bogat în activitate, deoarece la nivelul instituției s-au desfășurat un număr de 95 acțiuni sportive la acestea participând efectiv un număr de 16.057 de sportivi.
Au fost încheiate peste 90 de acorduri de parteneriat, atât cu autoritățile administrației publice locale, dar și cu asociații și organizații sportive de stat și private. Au fost realizate 58 de acțiuni de selecție atât în mediul urban cât și rural, iar pe parcursul anului 2017 au fost înființate un număr de patru asociații sportive școlare, fără personalitate juridică, eliberându-se și certificatele aferente.
Compartimentul de tineret a derulat 12 acțiuni care au necesitat perioade de timp mai îndelungate, adunând laolaltă tineri din toate colțurile țării. La aceste acțiuni au fost implicate și ONG-urile, care și-au adus un aport considerabil la îmbunătățirea calității vieții tinerilor.
În centrele de agrement administrate de către D.J.S.T. Vâlcea, pe parcursul anului recent încheiat, au fost cazate un număr de 2.220 de persoane, pentru acestea organizându-se tabere pentru persoanele cu dizabilități, tabere sociale, tabere de odihnă, tabere tematice, excursii și proiecte de tineret.
Sala Sporturilor „Traian” a fost gazda unui număr consistent de evenimente sportive, culturale și sociale, aici desfășurându-se partidele oficiale, dar și antrenamentele H.C.M. Râmnicu Vâlcea, spectacole, întrunirea diverselor comisii și, nu în ultimul rând, întâlniri de suflet pentru persoanele cu dizabilități.
Un proiect care merită toată atenția este programul naţional „Campionii Romaniei în școală, liceu și universitate”, proiect care își dorește să stimuleze practicarea sportului, drept pentru care sportivi de performanță din totate domeniile merg în școli, pentru a prezenta beneficiile practicării sportului.
Pe finalul anului, după cum bine se știe a avut loc Gala Sportului Vâlcean, eveniment în cadrul căruia cei mai buni sporitivi ai anului ce tocmai s-a încheiat, împreună cu antrenorii lor au fost premiați.
Vrem să le mulțumim si de această dată tuturor celor care s-au implicat în viața sportivă, socială sau de tineret și pe parcursul anului 2017, fie că vorbim de operatori privați, ONG-uri sau instituții ale statului (Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, Instituția Prefectului – Vâlcea, Consiliul Județean Vâlcea), dorindu-ne să avem o la fel de bună colaborare și în anul 2018, ca și până acum.

ianuarie, 2018
« Dec