filme online filme filme online hd filme noi

Comuna Golești a devenit capitala culturii și sportului vâlcean pentru o zi

• Clubul Olimpic înființat în localitate va purta numele handbalistei Iulia Andrei

Ieri, Școala cu clasele I-VIII Golești a găzduit un eveniment cultural-artistic și sportiv deosebit, probabil unic în viața unei comunități rurale din județul nostru. Sub înaltul patronaj al Societății Culturale „Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea, dar și a Academiei Olimpice Române – Vâlcea, în comuna Golești au fost constituite două societăţi (culturală şi sportivă), care vor avea ca scop principal promovarea culturii, valorilor sau tradițiilor locale, precum și încu­rajarea tinerilor către practicarea sportului.

Și ca totul să nu fie în van, administrația comunei Golești, în frunte cu primarul Gheorghe Șerban, s-a ocupat ireproșabil de organizarea acestui eveniment. Pentru filiala Societății Culturale „Anton Pann” a fost găsit un sediu care să corespundă tuturor nevoilor unei instituții care promovează valorile cultural-artistice ale frumoasei așezări de pe valea râului Sâmnic; în timp ce, filiala Aca­demiei Olimpice Române – Vâlcea înființată în Golești va avea o „casă nouă” chiar de la inaugurare. Cocheta bază sportivă din imediata apropiere a Școlii cu clasele I-VIII, construită în timp record la standarde ridicate de calitate va fi locul în care tinerii din comună pot practica o gamă diversificată de sporturi, atât de echipă, cât și individuale. Complexul sportiv beneficiază, printre altele, de un teren sintetic multifuncțional, instalație de nocturnă, vestiare moderne și cale rapidă de acces.

În semn de prețuire pentru persoanele care prin faptele şi realizările lor au făcut și vor face în continuare cunoscut numele localității Golești pe plan județean, dar și națio­nal, membrii Academiei Olimpice Române, împreună cu oficialitățile locale au decis ca societatea sportivă nou-înființată să se intituleze Clubul Olimpic „Andrei Iulia Maria”.

Iulia Andrei este o valoroasă handbalistă de numai 16 ani, originară din comuna Golești, care evoluează în prezent la Colegiul Energetic din Râmnicu Vâlcea. Ea a câștigat, alături de această echipă, multiple medalii și titluri naționale, fiind convocată și la prima reprezentativă a României, la categoria sa de vârstă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Caseta redactionala

Preşedinte de Onoare: Ioan Barbu
Director onorific: Lilian ZAMFIROIU
Director general: Sorin Alexandru Barbu
Director general adjunct: Elena Grigorescu
e-mail: office@curierul.ro
Director de Publicitate: Alin Emilian Tudoroiu
e-mail: publicitate@curierul.ro
Redactor Șef (valentinmateescu@curierul.ro):
Valentin Mateescu
Corespondent Germania: Dr. Christian Pelshenke
Tehnoredactor (tehno@curierul.ro):
Mădălin-Alexandru MOJOIU
Redactori de rubrică (redactia@curierul.ro):
Anamaria Constantinescu, Sebastian Iulian Cîrciu, Marius Constantin Ciutacu
Râmnicu Vâlcea, Carol I 19, Vâlcea, 240591, România
Tel.: 0250/73.23.25; 0350/40.17.02;
Fax: 0250/73.23.26; 0350/40.17.03;
www.curierul.ro
www.curieruldevalcea.ro
www.curieruldevalcea.com
ISSN: 1220-9597 / ISSN-L: 1220-9597

Calendar

februarie, 2018
L Ma Mi J V S D
« Ian    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728