Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

15 octombrie 2018

Circul Toredo este în Râmnicu Vâlcea!!!


Pentru prima dată Circul Toredo se află în Râmnicu Vâlcea, în perioada 19-23 aprilie, în parcarea SUPECO, din Calea lui Traian, zona Nord, cu spectacole joi, vineri și luni de la orele 19:00, sâmbăta și duminică vor fi doua spectacole: de la orele 16:00 și de la orele 19:00.
La un adult plătitor un COPIL intră GRATIS!!! ( oferta nu este valabilă la loja) Oferta este valabilă pe toată durata șederii circului în Râmnicu Vâlcea, dacă intrați pe pagina de FB (Circul Toredo) și distribuiți postarea cu „Rm. Vâlcea”.
„Anul acesta am adus un spectacol complet nou cu artiști internaționali (Franța Italia, Cuba, Ungaria, Bulgaria, Ucraina). Vom avea acrobații spectaculoase, numere de forță, momente vesele, dresuri de ponei și căței fotbaliști, clovni muzicali, bineînțeles nu lipsesc numerele de Magie”, au precizat reprezentanții Circului.
Mai trebuie spus că Toredo este circul care a participat alături de „Nea Mărin” la o serie de filmări și evenimente realizate sub egida Antena 1 și care s-a bucurat de aprecierile a milioane de telespectatori.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)