Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

19 august 2018

„Chimiste” pentru încă un sezon


Conducerea clubului Oltchim a anunţat semnarea unei noi înţelegeri cu jucătoarea Paula Ungureanu. Braşoveanca de 32 de ani va mai evolua cel puţin un an în tricoul campioanei României, contractul său având şi posibilitatea de prelungire pentru un nou sezon. Astfel, sunt infirmate toate zvonurile privind eventuala plecare a portăriţei către o altă echipă. Sportiva evoluează din anul 2009 pentru trupa râmniceană, ea lipsind însă în ultimul sezon din lotul clubului vâlcean, perioadă în care a dat naştere unui băieţel.

Odată cu revenirea sa la echipă, Paula Ungureanu a declarat: „Mi-a lipsit perioada competiţională în această pauză , pur şi simplu mi-a fost dor de handbal, de aceea abia aştept să revin pe teren. Ambiţia cu care voi reveni va demonstra că nu mi-au fost afectate absolut deloc condiţia fizică şi tactica de apărare. Cred că prin revenire voi aduce un plus echipei în dorinţa acesteia şi a clubului de a rejuca finala Ligii Campionilor şi, de ce nu, de a o şi câştiga”.

Tot în această săptămână, oficialii de la Oltchim au anunţat prelungirea contractului unei alte sportive foarte utilă echipei, Ramona Farcău. Astfel, sălăjeanca de 33 de ani va evolua şi din sezonul următor la Râmnicu Vâlcea, noua înţelegere încheindu-se cu acordul ambelor părţi implicate.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)