Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

24 septembrie 2018

Chimia s-a „împiedicat” la Târgu Mureş


• doar un gol le-a despărţit pe handbalistele de la CS Chimia de obţinerea unei remize în Ardeal

Sportivele antrenate de Nicoleta Lazăr au disputat sâmbătă, 29 octombrie, par­tida din etapa a VIII-a a Diviziei A în campionatul naţional de handbal femi­nin (Seria Vest). Sorţii le-au adus o deplasare la Târgu Mureş, acolo unde au în­tâlnit echipa din localitate, Mureşul. Disputa s-a dovedit a fi destul de echili­bra­tă, prin prisma valorii apropiate a componentelor celor două loturi (înaintea acestei runde, ambele echipe aflându-se la egalitate de puncte, fiecare cu câte opt). În tabăra vâlcencelor, din cauza unei accidentări, marea absentă a fost Nicoleta Safta, cea mai bună marcatoare a echipei în această primă parte a cam­pionatului. Chiar şi aşa, Chimia a prestat un joc de calitate, doar câteva gre­şeli făcute pe faza de apărare au făcut ca scorul pauzei sa fie favorabil ardelencelor: 12-11. Repriza secundă a început cu mai multă poftă de joc din par­tea râmnicenelor, iar diferenţa negativă de pe tabelă s-a mutat în „contul” spor­tivelor din Târgu Mureş. Nimic nu anunţa căderea inexplicabilă din finalul jo­cului pentru „chimistele mici”, avantajul de 2-3 goluri pe care îl avuseseră fiind „demolat” de gazde, care s-au impus greu, la un singur gol distanţă, scor 24-23!

Tot în această rundă s-au mai disputat următoarele partide: CSM Sfântu Gheorghe – Universitatea Reşiţa 39-24 (20-12 a fost scorul pauzei); CS Timi­şoara – CSM Bistriţa 36-31 (18-13); HC Alba Sebeş – CSŞ Caracal 28-32 (13-15); Bowling Sfântu Gheorghe – Universitar „Constantin Brâncuşi” Târgu-Jiu 25-29 (14-17) şi Universitatea Timişoara – CSM Slatina 28-27 (14-14). În clasa­ment, formaţia vâlceană coboară pe locul şapte, cu opt puncte. Pe pri­mele poziţii se află în acest moment CS Timişoara şi Universitar „Constantin Brâncuşi”, fiecare cu câte 12 puncte.

Etapa a IX-a se va disputa chiar astăzi, 2 noiembrie, când CS Chimia va primi, în Sala Sporturilor „Traian” din Râmnic, vizita formaţiei HC Alba Sebeş, ocupanta poziţiei a opta în clasament. Partida va începe de la ora 11.00.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)