Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

25 septembrie 2018

Ceasul rău


Minora dispărută a fost găsită

Joi, poliţiştii Biroului de Urmăriri-Ser­viciul de In­vesti­gaţii Criminale, împreună cu cei ai Postului de Poliţie Dăeşti au iden­tificat, pe raza comunei Dăeşti, o mi­noră de 15 ani, aflată sub măsură de protecţie la D.G.A.S.P.C. Vâlcea, pla­sament la asis­tent maternal şi dată dis­părută în data de 20 martie. În acest interval de timp, mi­nora nu a fost victima vreunei agresiuni şi a fost în­credinţată repre­zen­tantului D.G.A.S.P.C. Vâlcea.

Accidentele rutiere fac, în continuare, victime

Săptămâna trecută, un bărbat de 26 de ani, din mun. Râmnicu Vâlcea, a condus un autoturism marca Mitsu­bishi, pe str. Uzinei, din municipiul Râmnicu Vâlcea, iar la o trecere de pietoni, nu a acordat prio­ritate de trecere unui pieton de 41 de ani, din municipiu. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului. Acesta a primit diag­nosticul de contuzie cot drept și con­tuzie genunchi drept. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În aceeași zi, un bărbat de 26 ani, din com. Vârfurile, jud. Arad, a condus un autoturism mar­ca Audi pe DN 7- Bujoreni, iar la km 183+23 m, a accidentat o minoră de 10 ani, din comuna Câineni, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, fără să se asigure. Minora a fost transportată la Spitalul Judeţean Vâlcea, unde s-a stabilit diagnosticul de traumatism braţ drept cu fractură de humerus drept. Condu­cătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Furturile se pedepsesc!

Pe 28 martie, patrula de ordine şi siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea a depistat doi bărbați, de 23, res­pectiv 27 ani, ambii din mun. Râmnicu Vâl­cea şi un altul din comuna Câineni, care au sustras mai multe ţevi ce apar­­ţineau  unei societăţi comerciale din mun. Rm. Vâlcea. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi a fost pre­­dat reprezentanţilor societăţii. Poli­ţiş­tii continuă cercetările faţă de cei trei sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)