Ceasul rău

S-a urcat băut la volan, a accidentat două persoane și a părăsit locul faptei

Duminică, 11 noiembrie, Serviciul Rutier Vâlcea a fost sesizat cu privire la faptul că pe DN 64 – Râmnicu Vâlcea s-a produs un accident rutier soldat cu victime. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă, ocazie cu care a fost identificat un autoturism marca Skoda avariat, în care se aflau două persoane, acestea acuzând leziuni în urma accidentului. Din primele cercetări, efectuate la faţă locului, oamenii legii au constatat că un autoturism marca Volkswagen a circulat pe DN 64, din direcţia Drăgăşani – Râmnicu Vâlcea, iar la km 110 +731 m, din cauza vitezei excesive a acroşat autoturismul Skoda în partea din spate,  proiectându-l într-un stâlp electric. În urma impactului a rezultat rănirea Elenei N., de 40 de ani, diagnosticată cu TCC cu plagă frontală dreapta, plagă tăiată deget şi a lui Nicolae N., de 66 de ani, acesta din urmă fiind diagnosticat cu fractură odortoidă.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei. În urma cercetărilor şi a investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat autoturismul marca Volkswagen, abandonat pe o stradă lăturalnică, având avarii la partea din faţă, iar proprietarul autoturismului, Ioan A., de 28 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, a fost identificat la domiciliul său. Ioan A. a recunoscut că el este conductorul auto care a fost implicat în accidentul rutier, iar în urma testării cu aparatul etilotest, el a fost depistat cu 0.38 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate două probe biologice de sânge. În cauză, s-au întocmit documente premergătoare săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Doi pietoni au fost accidentaţi grav pe marcajul pietonal

Vineri, 9 noiembrie, în jurul orei 17.50, Ileana I., de 47 ani, din oraşul Călimăneşti, a condus un autovehicul marca Renault pe bulevardul Calea lui Traian din localitate, iar la km. 178+265m, nu a acordat prioritate de trecere lui Petrică și Maria H., de 51, res­pectiv 50 de ani, ambii din oraşul Băl­ceşti, care se angajaseră în traversarea stră­zii pe marcajul pietonal. În urma impac­tului a rezultat rănirea gravă a celor doi pietoni, aceştia fiind transportaţi la unităţi spitaliceşti de specialitate din judeţul Sibiu şi municipiul Bucureşti. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat probe biolo­gice de sânge în vederea stabilirii alcoo­le­miei. În cauză, s-au întocmit documente premergătoare săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Minor accidentat în timp ce traversa strada regulamentar

Sâmbătă, 10 noiembrie, în jurul orei 14.00, Elena C., de 20 ani, din comuna Mil­coiu, a condus un autoturism marca Opel, pe bulevardul Tineretului din municipiul Râmnicu Vâlcea, în direcţia N – S şi nu a acordat prioritate de trecere lui H. F., de 10 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care se angajase în traversarea străzii pe mar­ca­jul pietonal. În urma impactului a rezultat rănirea mi­norului, acesta fiind transportat la Spi­ta­lul judeţean Vâlcea și diagnosticat ul­terior cu fractură la nivelul piciorului stâng. Șo­fe­riței în cauză i-au fost întocmite docu­mente premergătoare săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Caseta redactionala

Preşedinte de Onoare: Ioan Barbu
Director onorific: Lilian ZAMFIROIU
Director general: Sorin Alexandru Barbu
Director general adjunct: Elena Grigorescu
e-mail: office@curierul.ro
Director de Publicitate: Alin Emilian Tudoroiu
e-mail: publicitate@curierul.ro
Redactor Șef (valentinmateescu@curierul.ro):
Valentin Mateescu
Corespondent Germania: Dr. Christian Pelshenke
Tehnoredactor (tehno@curierul.ro):
Mădălin-Alexandru MOJOIU
Redactori de rubrică (redactia@curierul.ro):
Anamaria Constantinescu, Sebastian Iulian Cîrciu, Marius Constantin Ciutacu
Râmnicu Vâlcea, Carol I 19, Vâlcea, 240591, România
Tel.: 0250/73.23.25; 0350/40.17.02;
Fax: 0250/73.23.26; 0350/40.17.03;
www.curierul.ro
www.curieruldevalcea.ro
www.curieruldevalcea.com
ISSN: 1220-9597 / ISSN-L: 1220-9597

Calendar

iunie, 2018
L Ma Mi J V S D
« Mai    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930