Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

21 august 2018

Ceasul rău


Minora Tudoroiu Elena-Cristina, găsită de polițiști

În urma verificărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului In­vestigaţii Criminale – Biroul Urmă­riri, împreună cu poliţiştii de la Pos­tul de Poliţie Mătăsari din cadrul Ins­pectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, s-a stabilit faptul că minora Tudoroiu Elena – Cristina, de 17 ani, din comuna Galicea, dată dis­pă­rută în data de 06 decembrie, se află la domiciliul prietenului său, în comuna Mătăsari, judeţul Gorj. Minora a declarat verbal că, pe tim­pul plecării nu a fost victima vreunei infracţiuni fiind încredinţată ulterior părinţilor.

S-a ales cu traumatisme traversând strada aiurea

La data de 07 decembrie, ora 17.26, în oraşul Băbeni, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unui pieton. Astfel, un băr­bat de 42 de ani, din comuna Şiri­nea­sa, în timp ce conducea un auto­turism marca Dacia Logan, pe D.N. 64, la km 100+700m, l-a acci­dentat grav pe un alt cetățean de 47 ani, din comuna Nicolae Bălcescu, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. În urma impactului a re­zul­tat rănirea gravă a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Ju­de­ţean Vâlcea, unde a fost diag­nos­ticat cu „traumatism cranio-ce­re­bral, traumatism vertebră cer­vi­cală şi fractură omoplat drept”. Con­ducătorul auto a fost testat cu apa­ra­tul etilotest rezultatul fiind negativ şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoo­le­­miei. Poliţiştii rutieri vâlceni atrag aten­ţia asupra faptului că, pietonii sur­prinşi şi accidentaţi ca urmare a traversării prin locuri nepermise, sau a nerespectării altor obligaţii sta­bilite de normele rutiere poartă în­treaga răspundere a accidentării lor, în condiţiile în care conducătorul ve­hiculului respectiv a respectat pre­vederile legale privind circulaţia prin acel sector şi recomandă urmă­toa­rele: Traversaţi drumurile pu­bli­ce numai prin locurile unde sunt in­di­catoare sau marcaje pentru tre­ce­rea pietonilor, iar în lipsa acestora pe la colţul străzilor, după ce v-aţi asi­gurat în prealabil că din ambele sen­suri nu se apropie nici un auto­ve­hicul; Nu vă angajaţi în tra­ver­sa­rea străzii în fugă, prin faţa sau prin spatele autovehiculelor staţionate ori a mijloacelor de transport în co­mun oprite în staţii; Respectaţi cu­lo­rile semaforului electric; Fiţi res­ponsabili întotdeauna când tra­ver­saţi strada! Comportamentul dum­nea­­voastră în calitate de pieton are urmări directe şi asupra celorlalţi participanţi la trafic!

Ce se mai fură!? Rromii au sustras gardul unei societăți

Miercuri, poliţiştii din cadrul Po­li­ţiei municipiului Râmnicu Vâlcea au fost sesizaţi cu privire la faptul că, patru persoane de etnie rromă sustrag gardul de pe un teren viran situat pe strada Gabriel Stoianovici, ce aparţine unei societăţi comer­cia­le din zonă. Cu ocazia deplasării la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă şi au reuşit prinderea în flagrant a celor pa­tru persoane. În afară de un cetățean de 41 de ani, ceilalți trei sunt minori, de 11, 14 și 17 ani.

Aceștia au pătruns prin efracţie și au încercat să sustragă un gard metalic în vederea valorificării aces­tuia la un centru de colectare a fie­ru­lui vechi. Bunul sustras a fost recuperat şi înapoiat proprietarului, iar cei patru suspecţi urmează să fie cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Grupaj realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)