Ceasul rău

Poliţiştii vâlceni cercetează un deces suspect

Miercuri, 1 august, în jurul orei 18.30, oamenii legii au fost sesizaţi cu privire la faptul că Georgeta O., de 66 de ani, din oraşul Călimăneşti, a fost găsită decedată în locuinţa sa. Echipa operativă deplasată  la faţa locului, a constatat că, poarta la de intrarea în curte era încuiată cu cheia, iar uşa de intrare în locuinţă era închisă. Ca­davrul a fost găsit în ultima cameră, într-o stare avansată de descompunere, lângă pat fiind identificate două pungi cu medicamente.

Cu ocazia examinării cadavrului nu s-au constatat urme vizibile de violenţă, iar în urma discuţiilor purtate cu membrii familiei, dar şi cu medicul de familie al Georgetei O. s-a stabilit că, persoana decedată se afla în evidenţele medicale cu afecţiuni car­diace, suferise două accidente vasculare cerebrale şi avea de câteva luni fibrilaţii puternice la inimă. Ulterior, cadavrul a fost ridicat de către un echipaj din cadrul SML Vâlcea pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea exactă a cauzei decesului. În cauză se efectuează cercetări  privind  moar­tea suspectă a Georgetei O.

A fost găsit mort sub un copac

Tot miercuri, în jurul orei 22.30, poliţiştii Secţiei nr. 11 Poliţie Rurală Zătreni au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către Ionuţ T., din comuna Roşiile, cu privire la faptul că Dumitru M. nu s-a întors în acea zi la domiciliul său. După numai aproxi­mativ 20 de minute de căutări, cadavrul lui Dumitru M. a fost găsit pe pajiştea din apropierea localităţii de domiciliu, sub un arbore răzleţ.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă a Secţiei de Poliţie Rurală nr.11 Zătreni, împreună cu specialistul criminalist al Poliţiei oraşului Bălceşti, care au cons­tatat că Dumitru M., de 62 ani, din comuna Roşiile, a fost pe timpul zilei de miercuri cu animalele sale la păşunat, însă nu s-a mai întors la domiciliu. În zonă a plouat şi s-au produs descărcări electrice, fenomene meteorologice care ar fi putut cauza dece­sul. Ulterior, cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Bălceşti, în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cauzei exacte a decesului.

Accidente rutiere produse în municipiul Râmnicu Vâlcea

Miercuri, 1 august, în jurul orei 09.00, Sorin D., de 24 ani, din municipiul  Râmnicu Vâlcea, a condus  o autoutilitară marca Iveco, pe aleea pietonală din Piaţa Centrală şi a efectuat manevra de mers înapoi fără a se asigura. Din cauza acestei manevre a acroşat cu partea spate pe Iulian C., în vârstă de 74 ani, din comuna Tetoiu, care se deplasa în calitate de pie­ton. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a lui Iulian C., acesta fiind diagnosticat cu TCC minor şi contuzie toracică simplă. Conducătorul auto şi pietonul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, recoltându-se câte o probă de sânge.

*

Tot miercuri, în jurul orei 19.50, Ilie D., de 20 ani, din municipiul Drăgăşani, în timp ce conducea un autoturism marca Ford, pe DJ 677 D, la km 5+300 m, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul volanului. În încercarea sa de a redresa maşina, a pă­truns pe contrasens şi a lovit-o pe Ileana C., în vârstă de  76 ani, care circula în cali­tate de pieton pe marginea părţii carosa­bile. Din incident a rezultat vătămarea corporală gravă a Ilenei C.. Aceasta a fost transportată la Spitalul Municipal Drăgă­şani, acolo unde i s-a stabilit diagnosticul TCF cu plagă contuză parieto-temporală stân­ga şi politraumatisme, ulterior fiind trimisă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Cra­iova. Conducătorul auto a fost testat  cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care a fost condus la Spitalul Muni­ci­pal Drăgăşani, unde i s-au recoltat probe bio­logice de sânge în vederea stabilirii alcoo­lemiei. De asemenea, victimei i s-a recoltat o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Caseta redactionala

Preşedinte de Onoare: Ioan Barbu
Director onorific: Lilian ZAMFIROIU
Director general: Sorin Alexandru Barbu
Director general adjunct: Elena Grigorescu
e-mail: office@curierul.ro
Director de Publicitate: Alin Emilian Tudoroiu
e-mail: publicitate@curierul.ro
Redactor Șef (valentinmateescu@curierul.ro):
Valentin Mateescu
Corespondent Germania: Dr. Christian Pelshenke
Tehnoredactor (tehno@curierul.ro):
Mădălin-Alexandru MOJOIU
Redactori de rubrică (redactia@curierul.ro):
Anamaria Constantinescu, Sebastian Iulian Cîrciu, Marius Constantin Ciutacu
Râmnicu Vâlcea, Carol I 19, Vâlcea, 240591, România
Tel.: 0250/73.23.25; 0350/40.17.02;
Fax: 0250/73.23.26; 0350/40.17.03;
www.curierul.ro
www.curieruldevalcea.ro
www.curieruldevalcea.com
ISSN: 1220-9597 / ISSN-L: 1220-9597

Calendar

iunie, 2018
L Ma Mi J V S D
« Mai    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930