Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

16 octombrie 2018

Casa în flăcări, proprietara cu atac de panică


Zilele trecute, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgenţă „General Magheru” Vâlcea au fost solicitați pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit în comuna Drăgoești.
Până la stingerea incen­diului, a ars funinginea din inte­riorul coșului. A fost necesară intervenția echipajului SMURD pentru acordarea primului ajutor calificat la un atac de panică suferit de proprietară, în vârstă de 74 de ani, imobilizată la pat. Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este necurățarea coșului de funingine.

Incendiu la o locuință din Brezoi
• neizolarea coșului de fum a dus la arderea acoperișului
În data de 10 februarie, la ora 09.35, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „General Magheru” Vâlcea au fost solicitați pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit în localitatea Brezoi.
Până la stingerea incendiului, a ars acoperișul unei case, construit din lemn cu învelitoare din plăci de azbociment, pe o suprafață de circa cinci mp. De asemenea, a fost degradat un perete, placat cu rigips și vată minerală, pe circa patru mp. Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este reprezentată de neizolarea termică corespunzătoare a coșului de evacuare a fumului față de materialele combustibile.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)