Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

21 august 2018

Campioanele de la Oltchim au făcut instrucţie cu Tomis Constanţa


Oltchim_TomisVineri şi sâmbătă, elevele lui Radu Voina au disputat ultimele două partide pe care le mai aveau de jucat în acest sezon al Ligii Naţionale. De fiecare dată însă, adversarele vâlcencelor au fost aceleaşi, „studentele” de la Universitatea Tomis Constanţa. Cele două echipe s-au întâlnit într-o dublă manşă într-un interval de nici 24 de ore datorită faptului că în turul campionatului, partida de la Constanţa nu s-a mai disputat, lotul „chimist” aflându-se în imposibilitatea efectuării deplasării, cele două autostrăzi din România fiind blocate din pricina căderilor masive de zăpadă. Astfel, ambele cluburi au convenit ca atât partida din tur, cât şi cea din retur să se dispute la finalul sezonului. Mai mult, dobrogencele au acceptat ca jocul pe care trebuiau să îl găzduiască în luna februarie, să se desfăşoare acum la Piteşti, cât mai aproape de Râmnicu Vâlcea (iniţial, se stabilise ca ambele jocuri să se dispute în Râmnicu Vâlcea, dar regulamentul FRF nu a permis acest lucru).

Deşi aveau nevoie urgentă de puncte, Universitatea Tomis fiind pândită de pericolul retrogradării, handbalistele de la malul mării au practicat un joc mai mult de vacanţă la finele săptămânii trecute, supercampioanele României impunându-se fără să forţeze la multe puncte diferenţă. În primul joc, cel de la Piteşti, Oltchimul a câştigat cu un categoric 40-29 (21-13 la pauză). În cel de-al doilea, disputat sâmbătă în Sala de sport a Colegiului Tehnic Forestier din Râmnicu Vâlcea, tot „chimistele” au fost cele care au făcut legea pe teren, chiar dacă Radu Voina a menajat aproape toate titularele. Gazdele s-au impus cu 32-23 (19-7 la pauză).

Oltchim, Jolidon, Dunărea Brăila şi HC Zalău s-au calificat în cupele europene

Chiar dacă la finele acestei săptămân,i în Liga Naţională, se vor disputa partidele contând pentru ultima rundă, numele celor patru reprezentante ale României în cupele europene pentru sezonul 2012-2013 s-au stabilit deja. Astfel, CS Oltchim şi Universitatea Jolidon Cluj şi-au achiziţionat deja „biletele” pentru Liga Campionilor, în timp ce HC Dunărea Brăila şi HC Zalău vor porni într-o nouă aventură europeană în Cupa Federaţiei Europene de Handbal (EHF).

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)