Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

20 septembrie 2018

Bibliotecile – spații publice europene


Într-un contex în care bibliotecile publice își asumă noi roluri în comunitate, activitățile de informare pentru publicul general sunt extrem de necesare. O nevoie reală a devenit și informarea pe teme europene, despre rolul instituțiilor europene, drepturile și obligațiile cetățenilor europeni sau despre surse de finanțare.
În acest sens, Centrul de Informare EUROPE DIRECT Vâlcea din cadrul Bibliotecii Județene, propune o campanie de informare despre rolul anului electoral european 2019 în bibliotecile din sudul țării – în județele Giurgiu, Teleorman și Călărași.
Prima întâlnire va avea loc luni, 18 iunie 2018, de la ora 12.00, la Biblioteca Județeană Giurgiu, care va găzdui un workshop despre alegerile europarlamentare de anul viitor, unde sunt invitați utilizatori ai biblioteci și cetățeni interesați de tema propusă.
Informațiile prezentate ne-au fost oferite de către Dana Rădulescu și Ioana Mazilu-Manolescu, consilieri de comunicare ai Centrului EUROPE DIRECT Vâlcea, finanțat de Reprezentanța Comisiei Europene în România și Consiliul Județean Vâlcea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)