Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

16 octombrie 2018

Azi în Timișoara, mâine-n toată țara! Trei trofee muncite pentru dansatorii Suprem Dance Rm. Vâlcea


11 și 12 noiembrie, în Timișoara, au fost două zile de foc pentru dansatorii sportivi din țară. Cu o organizare impecabilă, s-a desfășurat competiția intitulată «WDSF Romanian International Dance Cup Timișoara», o competiție deja cu tradiție, la care au participat sute de dansatori din toată țara.
Chiar dacă vorbim despre o competiție desfășurată la aproape 400 de kilometri distanță de casă, Clubul Suprem Dance Râmnicu Vâlcea a răspuns și de această dată prezent și s-a deplasat în orașul de pe Bega cu două perechi: Albert Șovar și Dea Floriana Ciuca; respectiv Alexandru Tudoroiu și Patricia Florea. Inimoși, frumoși și cu o chimie în dans care rar îți este întâlnit să vezi, cele două perechi au „mângâiat ringul” și au stârnit ropote de aplauze din întreaga sală. Bucuria lor, a antrenorului, dar și a părinților a fost pe măsură când au observat că și arbitrii au decis, în unanimitate, că într-adevăr vâlcenii au fost printre cei mai buni dansatori de pe ring. Așa că au deliberat: la categoria Open Basic 6-11ani, Albert Șovar și Dea Floriana Ciuca au obținut locul II – la Open Standard și mențiune – la Open Latino.
La Clasa Hobby 6-11 ani, Alexandru Tudoroiu și Patricia Florea au „închis tabela” cu un muncit și binemeritat loc I. Felicitări copiilor, antrenorului Bogdan Stîrcu, cel care, permanent, i-a îndrumat, corectat și „dojenit” (se pare că a avut efect) și, nu în ultimul rând, părinților, care au înțeles cu adevărat că cea mai bună investiție din lume rămâne cea în copiii lor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)