„Au scos untul” din ele! (2)

Celelalte patru jucă­toa­re transferate recent (franţuzoaicele Allison Pineau şi Amandine Leynaud, muntenegreanca Katarina Bulatovic şi spaniola Silvia Navarro), împreună cu mai „vechile” chimiste Marija Jovanovic şi Ekaterina Vetkova vor sosi la Vâlcea în func­ţie de parcursul pe care îl vor înregistra naţionalele lor cu prilejul Olimpiadei de la Londra.

Şi suporterii au fost prezenţi la primul antrenament
Majoritatea handbalistelor străine care au evoluat îm­po­triva Oltchimului, în Sala „Traian”, mai ales în confruntările duse pe „viaţă şi pe moarte” din Liga Campionilor, s-au declarat extrem de impresionate de publicul vâlcean, apreciind marele avantaj de care se bucură „galacticele”, având de partea lor asemenea fani înfocaţi. Şi, dacă mai aveam încă dubii în această privinţă, ar trebui să dăm cu siguranţă crezare „vocilor” care fac astfel de afirmaţii. Cu prilejul primului antrenament (chiar dacă acesta a fost programat la o oră destul de matinală şi într-o perioadă când majoritatea suporterilor vâlceni se află în vacanţă), în tribunele Polivalentei râmnicene tot s-au regăsit aproximativ 20 de suporteri fideli şi loiali clubului, dotaţi cu întreg arse­na­lul specific, care au ţinut să încurajeze handbalistele încă de la reunire.

„Galacticele” merg la Mamaia

Jakob Vestergaard nu va zăbovi însă prea mult, alături de noile sale eleve, în oraşul nostru, tot lotul Oltchimului urmând să îşi mute încă din această săptămână „cartierul general” pe malul Mării Negre, în staţiunea Mamaia. Acolo, „trio-ul” tehnic cu care oficialii grupării vâlcene speră să adu­că pentru prima dată în vitrina clubului trofeul Ligii Cam­pio­nilor va avea timp suficient (stagiul de pregătire centralizată se va întinde pe durata a şapte zile) pentru a regla primele mecanisme în tabăra multiplei campioane naţionale.

„Putem să ne batem pentru câştigarea Ligii Campionilor!”

Tehnicianul Oltchimului a afirmat, încă de la sosirea în ţara noastră, că ştie cât de mari sunt pretenţiile oficialilor râm­ni­ceni pentru acest sezon competiţional, însă, a adăugat că nu are temeri în privinţa îndeplinirii obiectivului principal – câştigarea trofeului Ligii Campionilor. Jakob Vestergaard a declarat, pentru Digisport, următoarele: „Putem evolua foar­te bine în Liga Campionilor. Sper că va fi un an bun, sunt foarte entuziasmat, avem o echipă bună, abia aştept să încep munca. Dacă vom munci din greu, putem să ne batem pentru câştigarea Ligii Campionilor!” (…) „Avem parte de o grupă puternică. Randers a învins-o pe Viborg anul trecut la o diferenţă clară, de 10 goluri. O cunoaştem şi pe Hypo, care joacă bine în Liga Campionilor”, a mai adăugat încre­zător antrenorul danez.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Caseta redactionala

Preşedinte de Onoare: Ioan Barbu
Director onorific: Lilian ZAMFIROIU
Director general: Sorin Alexandru Barbu
Director general adjunct: Elena Grigorescu
e-mail: office@curierul.ro
Director de Publicitate: Alin Emilian Tudoroiu
e-mail: publicitate@curierul.ro
Redactor Șef (valentinmateescu@curierul.ro):
Valentin Mateescu
Corespondent Germania: Dr. Christian Pelshenke
Tehnoredactor (tehno@curierul.ro):
Mădălin-Alexandru MOJOIU
Redactori de rubrică (redactia@curierul.ro):
Anamaria Constantinescu, Sebastian Iulian Cîrciu, Marius Constantin Ciutacu
Râmnicu Vâlcea, Carol I 19, Vâlcea, 240591, România
Tel.: 0250/73.23.25; 0350/40.17.02;
Fax: 0250/73.23.26; 0350/40.17.03;
www.curierul.ro
www.curieruldevalcea.ro
www.curieruldevalcea.com
ISSN: 1220-9597 / ISSN-L: 1220-9597

Calendar

mai, 2018
L Ma Mi J V S D
« Apr    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031