Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

23 octombrie 2018

Așa cred eu


Într-o matrice politică în care componentele nu indică decât o rezolvare simplă, liderul PNL de la Vâlcea, Cristi Buican, dă dovadă rapid de mult pragma­tism. În contrast cu acesta, preș­edintele PSD Costi Rădulescu „se ține tare” de prima poziție electorală obținută de partid. Nici unul, nici celălalt, nu au o majo­ritate care să le permită preșe­dinția consiliului județean. Fie­care dintre ei trebuie să cedeze ceva pentru a forma o majo­ritate.
Cel care a înțeles rapid acest lucru este liberalul consi­derat înfrânt. Omul politic Buican s-a repliat rapid și a întins per­sonal mâna spre ALDE. Redu­cerea pierderilor și recunoaș­terea înfrângerii poate conduce, de multe ori, la câștigarea unei bătălii finale.
De partea cealaltă, Rădu­lescu stă într-un turn de fildeș și așteaptă întronarea, oferta sa către „muritori” fiind indiferența.
Deși pare învingător, PSD-ul este principalul perdant al ale­ge­rilor în Vâlcea. Alungarea în „grădina” ALDE a lui Grigorescu și Bușu, a condus social-demo­crații în poziția de a nu avea rele­vanță politică decât îm­preună cu cei izgoniți.
În aceeași ecuație politică, după ce a scuturat bine petalele partidului Romeo Rădulescu își ia zborul la București, la Par­la­ment, lăsându-i cu buza umflată pe cei care l-au vrut în consiliul local. Ceva de genul: „Nu sunteți voi de nasul meu!”
Cum Rădulescu, Costi, este cel care l-a poftit la culesul tran­dafirilor pe Romeo, în grădina Râmnicului, acceptând „pentru binele partidului” intrusul pede­list, tot pentru binele partidului ar fi bine să-și accepte eșecul în fața foștilor colegi. Așa cred eu!

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Fraze

%d blogeri au apreciat: