Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

22 septembrie 2018

Armata a făcut senzaţie: Geniştii au depus jurământul în faţa a sute de vâlceni!


• conducerea Centrului „Panait Donici” a mutat festivitatea chiar în inima târgului pentru prima dată de la înfiinţarea instituţiei în anul 1975
Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, ceremonia de depunere a Jurământului Militar de către cei 72 de soldați profesionişti din cadrul Centrului de Instruire pentru Geniu, EOD şi Apărare CBRN „Panait Donici” a adunat, în centrul Râmnicului, câteva sute de curioşi.
În premieră absolută, clipa maturităţii pentru geniştii de la „Panait Donici” a fost gândită ca un eveniment care să rămână în memoria colectivă a cetăţii. Lovitură de imagine a fost în mod sigur pentru că, doar la 1 Decembrie 2016, defilarea condusă de însuşi locotenent-colonel inginer Cristian-Gabriel Arinton, comandantul Centrului, prin inima Râmnicului a fost însoţită de o aşa mulţime şi un aşa interes.
Pentru succesul acestei misiuni inedite, trebuie menționați locotenent-colonel inginer Cristian-Gabriel Arinton – comandantul Centrului de Instruire pentru Geniu, EOD şi Apărare CBRN „Panait Donici”, lt. col Marius Gâju – şeful Statului Major, lt. col Silviu Stănculescu – şeful Instrucţiei şi Educaţiei în cadrul Centrului, iniţiatorul evenimentului, şi căpitanul Radu Mihai Alexandru – ofiţerul cu relaţiile publice.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Tags: , ,