Antrenorul danez Jakob Vestergaard a susţinut vineri prima sa conferinţă de presă de la sosirea pe banca multiplei campioane a României (1)

• „îmi doresc ca Muntenegru să reuşească un rezultat bun la Olimpiadă” – Iulia Curea • „tot cu Gyor ne vom bate în Liga Campionilor” – Ramona Farcău

conferinta_vestergaardSezonul la finele căruia visul „de-o viaţă” al vâlcenilor se poate transforma în realitate este tot mai aproape de start. Handbalistele de mare valoare transferate pe bandă rulantă în tabăra Oltchimului, dar şi mai ales cei doi antrenori danezi – dublii câştigători ai Ligii Campionilor în urmă cu numai câţiva ani; sunt cotaţi cu şanse foarte mari pentru îndeplinirea „singurului dor” pe care îl mai au suporterii vâlceni şi toţi iubitorii handbalului din România – câştigarea celui mai râvnit trofeu continental.

Prezente la prima conferinţă de presă alături de cei doi antrenori, Ramona Farcău şi Iulia Curea au făcut cunoscute primele lor impresii din noua „eră” petrecută la Oltchim, manifestându-şi totodată simpatiile pentru naţionalele celor şase colege aflate la Londra, în „focurile” Olimpiadei. „Suntem încântate de condiţiile de la club. Eu personal sunt foarte fericită că am rămas la echipă. Avem încredere în forţele noastre, dar şi în antrenorii noştri. Cred că putem câştiga Liga Campionilor în acest sezon. Cu siguranţă nu ne va fi uşor, însă anul acesta sigur avem şanse mai mari. Eu cred că tot cu Gyor ne vom bate în Liga Campionilor. Desigur, mai sunt şi alte echipe bune. Spre exemplu Larvik. Buducnost nu cred că mai poate fi o mare forţă. Bojana Popovic şi-a încheiat cariera iar Bulatovic a venit la noi. Pentru Olimpiadă nu am o favorită. Mi-aş fi dorit să merg cu naţionala României acolo. Dar le voi ţine pumnii colegelor noastre.” (…) „De curând am început să ne pregătim mai mult tactic. Până acum am făcut mai mult fizic. Eu mă simt mai bine în ultima perioadă, chiar dacă am avut unele probleme. Dar aşa este viaţa de sportiv, mereu trebuie să o luăm de la capăt. Fiecare dintre noi a mai avut câte o entorsă sau o ruptură de muşchi, dar am continuat”, ne-a mărturisit încrezătoare Ramona Farcău.

CONTINUARE…

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Caseta redactionala

Preşedinte de Onoare: Ioan Barbu
Director onorific: Lilian ZAMFIROIU
Director general: Sorin Alexandru Barbu
Director general adjunct: Elena Grigorescu
e-mail: office@curierul.ro
Director de Publicitate: Alin Emilian Tudoroiu
e-mail: publicitate@curierul.ro
Redactor Șef (valentinmateescu@curierul.ro):
Valentin Mateescu
Corespondent Germania: Dr. Christian Pelshenke
Tehnoredactor (tehno@curierul.ro):
Mădălin-Alexandru MOJOIU
Redactori de rubrică (redactia@curierul.ro):
Anamaria Constantinescu, Sebastian Iulian Cîrciu, Marius Constantin Ciutacu
Râmnicu Vâlcea, Carol I 19, Vâlcea, 240591, România
Tel.: 0250/73.23.25; 0350/40.17.02;
Fax: 0250/73.23.26; 0350/40.17.03;
www.curierul.ro
www.curieruldevalcea.ro
www.curieruldevalcea.com
ISSN: 1220-9597 / ISSN-L: 1220-9597

Calendar

iunie, 2018
L Ma Mi J V S D
« Mai    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930