Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

20 octombrie 2018

„Antrenament” cu public înainte de Itxako


faza_handbal4• CS Oltchim a învins lejer miercuri pe Corona Braşov, scor 27-16 • mâine, „chimistele” vor avea de susţinut un „test” dificil, chiar împotriva vicecampioanei Ligii de anul trecut, Itxako Navarra
 

Handbalistele pregătite de Radu Voina au reuşit din nou să o „supere” pe Mariana Târcă, învingându-i elevele. Întâl­nirea dintre vâlcence şi fetele de la Braşov a avut loc în cadrul etapei cu nu­mărul cinci, din Liga Naţională, o partidă care a fost amânată datorită jocurilor Oltchi­mului din Liga Campionilor. Dis­pu­ta de miercuri seară, din Sala „Traian”, o oferit publicului doar în prima sa parte  un spectacol hadbalistic echilibrat, timp în care braşovencele au rezistat în faţa cam­pioanei României, scorul cu care s-a intrat „la cabine” fiind 11-8, în favoarea râmnicencelor. Cea de-a doua repriză a con­semnat desprinderea (firească to­tuşi) pe tabelă a „chimistelor”, ele ta­xându-şi adversarele pentru greşelile fă­cute, mai ales pe faza de apărare, evi­den­ţiind clar valoarea şi experienţa dife­rită a celor două loturi; Oltchimul impu­nându-se la unsprezece goluri diferenţă, rezultat final 27-16. Cele mai bune mar­catoare pentru vâlcence au fost Ionela Stanca şi Maria Jovanovic (ambele au înscris de câte 4 ori); Valentina Ardean Elisei şi Ramona Farcău (fiecare cu câte 3 reuşite).

În urma disputării tuturor meciurilor din etapa a cincea, CS Oltchim a rede­venit liderul Ligii Naţionale, cu 10 puncte acumulate, la fel ca şi HC Oţelul Galaţi (formaţie care a reuşit sâmbătă o mare surpriză, învingând gruparea pregătită de Gheorghe Tadici, HC Zalău). Pe urmă­toarele poziţii se află HC Dunărea Brăila 9p; HC Zalău 8p şi Universitatea „Jolidon” Cluj cu 6p. Etapa viitoare (a VI-a) se va desfăşura, conform calendarului stabilit de către Federaţia Română de Hand­bal, la sfârşitul acestei săptămâni. Sin­gura partidă care va fi amânată, pen­tru joi, 27 octombrie, va fi întâlnirea dintre CSM Bacău 2010 şi Oltchim . Ce­le­lalte întâlniri se vor disputa mâine, majo­ritatea începând cu ora 11.00. Aces­tea vor fi: HC Dunărea Brăila – HC Du­nărea Galaţi (un adevărat derby la ma­lul Dunării, tinând cont de rivalitatea din­tre cele două oraşe vecine dar şi de po­ziţiile din clasament ale celor două echi­pe); HC Zalău – HCM Roman; Co­rona Braşov – Universitatea „Jolidon” Cluj; CSM Cetate Devatrans – CSM Plo­ieşti; HCM Baia Mare – Universitatea „Nep­tun” Constanţa; SCM Craiova – CSM Bucureşti (un joc al „suferinţei”, în­tre două formaţii care până acum au pier­dut toate jocurile).

Itxako – „coşmarul” de anul trecut

În etapa a treia, din grupele Ligii Cam­pionilor la handbal feminin, vâlcen­cele vor trebui să facă cea mai lungă şi dificilă deplasare din acest sezon. Adver­sarul va fi unul care, de anul trecut, s-a îns­cris pe lista marilor nume ale hand­ba­lului feminin european: Itxako Navarra (vice­campioana Ligii şi multiplă cam­pi­oană a Spaniei). Ibericele sunt mai vechi „cunoştinţe” ale handbalistelor de la Olt­chim, în sezonul trecut cele două formaţii făcând parte din aceeaşi grupă princi­pa­lă, luptând împreună pentru calificarea în semifinale. Fanii handbalului românesc (şi mai ales vâlcean) cu siguranţă îşi amin­tesc că, după un început bun în prima rundă cu Buducnost Podgorica, în etapa a doua, odată cu jocul de la Itxako au pornit toate „ghinioanele” Oltchimului, făcând ca, până la final, din acea grupă să se califice în semifinale spaniolele şi mun­tenegrencele; handbalistele noastre şi slovenele de la Krim Lubljana ră­mâ­nând “acasă”. Motiv suficient de puternic pentru ca elevele lui Radu Voina să do­rească cu ardoare obţinerea revanşei şi să facă tot posibilul pentru a se impune chiar în „fief-ul” echipei din Spania. Însă, cu siguranţă nu va fi deloc un joc uşor, ibericele având, ca şi Oltchim, două victorii din primele două meciuri dispu­tate, ambele formaţii „contabilizând” câte 4 puncte în clasament. Reamintim faptul că, în prima etapă, Oltchim a învins pe Bux­tehuder SV (24-20) iar Itxako pe cam­pioana Rusiei, Dinamo Volgograd (27-25). În cea de-a doua etapă, „chi­mis­tele” au dispus în Sala „Traian” de Dinamo (31-26), iar Itxako a făcut ins­truc­ţie cu nemţoaicele de la Buxtehuder (31-21).

Partida dintre Itxako şi Oltchim va avea loc mâine, de la 20.00 (ora Ro­mâ­niei). În cealaltă dispută a grupei, se vor întâlni cele două echipe care, încă, nu au adunat niciun punct în clasament; Di­namo Volgograd şi Buxtehuder SV.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized