Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

23 septembrie 2018

Amandine Leynaud şi Silvia Navarro, adversare la Olimpiadă


• cele două „chimiste” au închis destul de bine porţile naţionalelor lor, Franţa remizând cu Spania în etapa a II-a a grupei B olimpice

franta-spania_londra2012După victoria relativ suprinză­toare din prima etapă împotriva Nor­vegiei, campioana olimpică en-titre, Franţa pornea ca mare favorită în jocul cu Spania, disputat luni, 30 iulie. Franţuzoaicele s-au dovedit însă din nou surprinzătoare, izbutind numai o remiză în faţa ibericelor. Pentru fanii vâlceni ai handbalului feminin, aceas­tă partidă a avut o însemnătate destul de mare, pe teren duelându-se trei dintre noile achiziţii ale Oltchimului din ultima perioadă: Amandine Leynaud şi Allison Pineau de partea Franţei, respectiv Silvia Navarro de cea a Spaniei. Dintre cele trei, doar Allison Pineau a făcut un joc mai modest, reuşind să înscrie numai de două ori în poarta spaniolelor. Portă­riţele Navarro şi Leynaud s-au ridicat la înălţimea aşteptărilor, acestea fiind adevăraţi „îngeri păzitori” pentru bu­tu­rile naţionalelor pe care le repre­zintă.

Chiar dacă Spania a condus osti­lităţile în prima repriză a meciului, in­trând la cabine cu un avantaj de trei go­luri (scor 10-7), franţuzoaicele au reuşit o evoluţie mult mai convin­gă­toare în actul secund, marcând de două ori în ultimul minut al partidei. Întâlnirea s-a încheiat cu o remiză (18-18), rezultat care menţine ambele formaţii cu şanse în lupta pentru primele patru poziţii în grupa B, cele care asigură prezenţa în sferturile de finală ale Olimpiadei londoneze. Silvia Navarro a avut un procentaj al şuturilor apărate de 45% (unul destul de bun pentru un portar de handbal), reuşind să pareze 15 din cele 33 de baloane expediate de franţuzoaice pe spaţiul porţii spaniole. De partea cealaltă, Amandine Leynaud s-a oprit la un procentaj de 36%, parând nu­mai 10 din cele 28 de şuturi expe­diate asupra buturilor franceze.

Într-un alt joc, de această dată unul contând pentru grupa A olimpică, echipa celor două muntenegrence Katarina Bulatovic şi Marija Jovano­vic (de asemenea, ambele legitimate la CS Oltchim Râmnicu Vâlcea), a cedat surprinzător în faţa Braziliei. Handbalistele sud-americane au reuşit un meci extraordinar, impunându-se cu scorul final de 27-25 (chiar dacă Muntenegru a intrat în avantaj la pauză, scor 16-15). Cu cele cinci goluri izbutite, „chimista” Katarina Bulatovic a fost cea mai bună marcatoare a muntenegrencelor. În această partidă, Marija Jovanovic nu a fost utilizată nici măcar un minut de antrenorul Dragan Adzic.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)