Am transferat un portar valoros și o persoană deosebită!

• a declarat președintele Berbecaru după noul transfer al echipei pe care o conduce

În cursul acestei zile clubul Oltchim a făcut public și ultimul transfer reușit: Amandine Leynaud, portarul echipei franceze Metz. La cei 26 de ani neîmpliniți, handbalista ce va evolua pentru un sezon la echipa vâlceană, are în palmares 104 selecții în reprezentativa Franței (vicecampioană mondială anul trecut, în Brazilia), 6 titluri naționale și 4 Cupe ale Franței.

Conform www.cs-oltchim.com Amandine_Leynaud_ Amandine a declarat la semnarea contractului: “Sunt foarte fericită si satisfăcută de faptul că acest transfer a devenit realitate deoarece este o plăcere și onoare totodată pentru mine să mă înscriu într-un club atât de cunoscut și experimentat ca Oltchim Rm. Vâlcea.

Au fost numeroase momente de care m-am bucurat la clubul Metz dar am știut imediat că o să îl schimb din momentul în care am primit o ofertă concretă de la Vâlcea. Aș vrea să mulțumesc celor de la Metz că au acceptat și respectat decizia mea de a părăsi clubul francez fără a-mi da senzația că ar fi supărați datorită transferului. Au înțeles faptul că sunt jucătoare profesionistă care își dorește întotdeauna să câștige cele mai importante titluri iar în cazul de față îmi doresc Liga Campionilor.

Deși eu, cât și agenția care mă reprezintă (SportConcept) am fost contactați în ultimele săptămâni de mai multe cluburi, conducerea din Vâlcea a reușit să mă convingă destul de ușor de faptul că Oltchim este cea mai bună decizie pentru mine. Au fost foarte direcți și corecți în timpul negocierilor și ce m-a bucurat a fost faptul ca ei au prezentat un plan foarte detaliat și clar privind atingerea obiectivelor de performanță propuse. Pentru mine, cel mai important obiectiv este Liga Campionilor! Este visul meu și asigur pe cei din jurul clubului, incluzând și spectatorii, că voi da tot ce este mai bun din mine pentru câștigarea Ligii.

Sunt deja foarte entuziasmată și abia aștept să încep pregătirile pentru noul sezon împreună cu jucătoarele atât de valoroase care alcătuiesc echipa Oltchim iar pentru ele, începând din acest moment, le urez mult succes și le țin pumnii în semifinala și jocurile rămase de disputat”.

Despre această achiziție Petre Berbecaru, președintele clubului, a precizat: „Credem că am transferat nu numai un portar valoros dar și o persoană deosebită, inteligentă și cu o educație aleasă. Toți cei care o cunosc pe Amandine vorbesc numai la superlativ despre ea.”

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Caseta redactionala

Preşedinte de Onoare: Ioan Barbu
Director onorific: Lilian ZAMFIROIU
Director general: Sorin Alexandru Barbu
Director general adjunct: Elena Grigorescu
e-mail: office@curierul.ro
Director de Publicitate: Alin Emilian Tudoroiu
e-mail: publicitate@curierul.ro
Redactor Șef (valentinmateescu@curierul.ro):
Valentin Mateescu
Corespondent Germania: Dr. Christian Pelshenke
Tehnoredactor (tehno@curierul.ro):
Mădălin-Alexandru MOJOIU
Redactori de rubrică (redactia@curierul.ro):
Anamaria Constantinescu, Sebastian Iulian Cîrciu, Marius Constantin Ciutacu
Râmnicu Vâlcea, Carol I 19, Vâlcea, 240591, România
Tel.: 0250/73.23.25; 0350/40.17.02;
Fax: 0250/73.23.26; 0350/40.17.03;
www.curierul.ro
www.curieruldevalcea.ro
www.curieruldevalcea.com
ISSN: 1220-9597 / ISSN-L: 1220-9597

Calendar

mai, 2018
L Ma Mi J V S D
« Apr    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031