Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

20 septembrie 2018

Alertă în Voicești Un bărbat a amenințat că se aruncă de pe un stâlp din fața primăriei


În noaptea de 18 decembrie, un bărbat de 40 de ani, domiciliat în Voicești, a sesizat Poliția Drăgășani, amenințând că se va arunca în gol de pe un stâlp al Primăriei Voicești. El și-a motivat gestul prin nemulțumirile cauzate de problemele familiale care persistă de mai multă vreme.
Oamenii legii s-au mobilizat imediat, constituindu-se o echipă de negociere formată din psihologul unității, polițiști ai Serviciului de Ordine Publică și Serviciului de Acțiuni Speciale, personal instruit în acest sens. Cu toții s-au deplasat la fața locului, însoțiți de polițiști ai municipiului Drăgășani și ai postului din Voicești. Negocierile au început imediat, pentru a-l determina pe bărbat să renunțe la gestul său.
În urma discuțiilor purtate cu acesta, timp de aproximativ patru ore, bărbatul a fost determinat să coboare de pe releu, refuzând controlul medical al echipajului SMURD aflat la fața locului și plecând la domiciliul său, aflat chiar în apropierea primăriei. Totodată, acesta si-a luat angajamentul că, pe viitor, nu va mai recurge la astfel de fapte, rămânând în atenția polițiștilor din Voicești.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)