Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

15 octombrie 2018

Alarmă pe strada Barajului. O baracă s-a făcut scrum


La mijlocul săp­tămânii trecute, pe strada Barajului din nordul Râmnicului s-a dat alarma. O con­strucție din lemn improvizată, ridicată pe un teren privat, a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii mili­tari din cadrul Inspectoratului pen­tru Situații de Urgență „General Magheru” al județului Vâlcea au fost soli­ci­tați în vederea stin­ge­rii flăcărilor.
Salvatorii au intervenit de urgență, reușind să limiteze impactul prăpădului. Până la stingerea flăcărilor, a ars acoperișul din lemn pe o suprafață de aproximativ 21 metri pătrați.

De unde a pornit vâlvătaia?

Prin intermediul unui comunicat de presă emis pe marginea acestui subiect, reprezentanții ISU Vâlcea aduc mai multe informații suplimentare și fac cunoscute rezultatele cercetărilor preliminare: „La scurt timp de la sosirea pompierilor la locul intervenției, incendiul a fost stins înainte ca flăcările să cuprindă alte bunuri din apropiere. Cercetările preliminare efectuate la fața locului arată că incendiul s-ar fi declanșat în urma folosirii focului deschis fără respectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)