Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

25 septembrie 2018

Adrian Boureci despre învățământul vâlcean de azi: „Au ajuns infractori să batjocorească profesorii! Să ne facă papagali și bădărani…”


• fostul director al Liceului Tehnologic „Căpitan Nicolae Pleșoianu”, prezență neașteptată la protestul dascălilor de ieri de la Prefectură
După cum vă informam și anterior, Uniunea Sindicatelor Învățământ Vâlcea a organizat o pichetare a sediului Prefecturii Vâlcea. Între orele 12.00 – 14.00, câțiva dintre membrii de sindicat au protestat față de grilele Legii salarizării, calculul incorect al sporurilor, subfinanțarea educației, necuprinderea în Legea bugetului de stat pentru 2017 a sumelor necesare pentru plata sentințelor judecătorești, cuantumul pensiilor celor care au lucrat în învățământ, învechirea și neadaptarea programelor școlare la cerințele pieței muncii și tergiversarea elaborării proiectului unei noi legi a educației.
Din fața Prefecturii, s-au adresat protestatarilor președinte USLÎ Vâlcea, Lucian Marinescu, dar și Adrian Boureci (foto, în centrul imaginii). Fostul director al Liceului Tehnologic „Căpitan Pleșoianu” a avut un discurs extrem de bine țintit și care nu a lăsat loc de prea multe interpretări, plângându-se de faptul că învățământul de azi este prizonierul unor „interese personale de natură economică a celor care au ajuns să conducă vremelnic orașul”. Boureci a sintetizat perfect locul unde a picat educația: „Au ajuns infractori să ne facă «papagali» și «bădărani» pentru simplul motiv că nu dansăm după cum ne cântă ei și interesele lor imobiliare!”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Tags: , ,