Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

25 septembrie 2018

Accidente produse week-end-ul trecut în judeţul Vâlcea


Sâmbătă, 18 august, în jurul orei 06.50, Adrian F., de 30 ani, din municipiul Timişoara, a condus un autoturism Renault pe DN 7 – Calea Bucureşti din Rm. Vâlcea. În dreptul unui imobil, pe fondul oboselii accentuate, conducătorul auto  a adormit la volan şi a părăsit partea carosabilă, intrând în şanţul din partea stângă a drumului. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a minorului R. F., pasager pe bancheta spate, în braţele mamei sale, diagnosticat ulterior cu TCC grad 0. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultat fiind unul negativ.

Tot sâmbătă, dar la ora 10.40, Alexandru B., de 22 ani, din Râmnicu Vâlcea a condus o autospecială Nissan pe DJ 647 în localitatea Mihăeşti. La intersecţia cu DC 128, acesta nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers faţă de un autoturism marca Dacia, condus de Florea C., de 50 ani, din comuna Mihăeşti. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a lui Florea C., acesta fiind diagnosticat cu policontuzii prin accident rutier, Dumitru T., de 69 ani, din comuna Mihăeşti, pasager dreapta-faţă în autoturismul marca Dacia, diagnosticat tot cu policontuzii prin accident rutier, dar şi plăgi tăiate şi Elena C., de 38 ani, tot din comuna Mihăeşti, pasager dreapta-spate în acelaşi autoturism, diagnosticată cu policontuzii rezultate din accident rutier. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Celor doi le-a fost recoltată şi câte o probă de sânge.

Sâmbătă, 18 august, în jurul orei 14.00, Gheorghe S., de 44 ani, din oraşul Călimăneşti, a condus un autoturism marca Dacia, pe strada Calea lui Traian din localitate, iar la km 192+800m, la o trecere pentru pietoni, nu a acordat prioritate de trecere minorei C. A., de 2 ani şi 6 luni, din Călimăneşti. Aceasta era însoţită de mama sa, cele două fiind angajate regulamentar în traversarea străzii pe marcajul pietonal. În urma impactului, minora a suferit leziuni uşoare, fiind diagnosticată cu policontuzii prin accident rutier. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i s-a recoltat o probă biologică de sânge.

În aceeaşi zi, în jurul orei 16.50, Nicolae M., de 27 ani, din comuna Buneşti, a condus o motocicletă neînmatriculată şi fără a poseda permis de conducere corespunzător categoriei A pe DN 67, pe raza localităţii Buneşti. La km 173+300m, pe fondul lipsei de experienţă, la apariţia pe carosabil a unui câine, a pierdut controlul ghidonului, lovindu-se în cădere de partea carosabilă, iar autovehicul s-a deplasat pe partea stângă, în afara drumului. În urma impactului, motociclistul a suferit leziuni uşoare, fiind diagnosticat cu TCF şi traumatism ochi stâng. Conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultat fiind negativ, fiindu-i prelevată şi o probă de sânge.

Duminică, 19 august, în jurul orei 17.20, Simion O., de 74 de ani, din Cisnădie, judeţul Sibiu, a condus un autoturism marca Opel pe strada Calea lui Traian din Călimăneşti. Acesta nu a acordat prioritate şi a acroşat-o pe Maria A., de 58 ani, din Călimăneşti, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a Mariei A., diagnosticată cu TCC şi fractură bazin. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, fiindu-i recoltate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)