Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

25 septembrie 2018

Accident pe fondul consumului de alcool şi a vitezei excesive


Ieri, în jurul orei 05.15, A. Vasile, de 36 ani, din oraşul Băile Olăneşti, a condus pe DN 64, pe raza localităţii Băile Olăneşti, un autoturism marca BMW, iar la  Km 132 +300 m, la ieşirea dintr-o curbă la dreapta, pe fondul consumului de alcool şi a vitezei excesive, a pierdut controlul asupra volanului, intrând în coliziune cu un gard din beton ce împrejmuieşte punctul de lucru al unei societăţi comerciale.

Din accident a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Vâlcea, unde i s-a stabilit diagnosticul de ,,CTC deschis, plagă deschisă, fractură claviculă şi contuzie umăr stâng şi a lui B. Alexandru, de 30 ani,  din oraşul Băile Olăneşti, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Vâlcea, unde i s-a stabilit diagnosticul de comă profundă, şi de asemenea, rănirea uşoară a lui A. Marian, de 36 ani, din oraşul Băile Olăneşti, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Vâlcea, unde i s-a stabilit diagnosticul de politraumatism.

Conducătorul  auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentelor rutiere.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)