filme online filme filme online hd filme noi

A fost inaugurat parcul de lângă Catedrala „Înălţarea Domnului” din Ostroveni

Prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanții Primăriei Râmnicului anunță că joi, 27 iulie, primarul Mircia Gutău, împreună cu Prefectul Florian Marin, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Valer Tudor, deputatul Eugen Neaţă, preotul paroh Ion Dincă, viceprimarul Eusebiu Veţeleanu şi mai mulţi consilieri locali, au inaugurat parcul din jurul catedralei „Înălţarea Domnului” din Ostroveni. La eveniment au fost prezenţi în număr mare copii, însoţiţi de părinţi şi bunici. Cu toții s-au lăsat antrenaţi de provocările la joacă lansate de actorii de la Trupa „Animis”, de la Teatrul Municipal „Ariel” şi de păpuşarii de la Teatrul „Dodolino”.

Declarațiile oficialităților

În cuvântul adresat mulţimii venite cu acest prilej, primarul Mircia Gutău a menţionat pe scurt investiţiile recente şi pe cele aflate în proiect pentru cartierul Ostroveni, menţionând, totodată, că numărul mare al acestora şi creşterea calităţii vieţii rezultată în urma lor au făcut ca piaţa imobiliară din acest cartier să cunoască o creştere semnificativă. Edilul-şef a mai declarat că este convins că aceste investiţii vor fi bine primite şi întreţinute de locuitorii de aici, mulţumindu-le acestora pentru toată încrederea de care s-a bucurat din partea lor.
În adresările lor, Prefectul Florian Marin, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Valer Tudor şi deputatul Eugen Neaţă au apreciat atât realizarea parcului din jurul Catedralei Ostroveni, cât şi celelalte investiţii realizate în ultimul an în municipiu, felicitându-l pe primarul Mircia Gutău.

Ce puteți găsi în noul parc?

În suprafaţă totală de 5.933 mp, din care 4.004 mp spaţii verzi irigate, parcul public are alei pavate cu pavele autoblocante pe care s-au amplasat bănci şi coşuri de gunoi, un loc de joacă pentru copii, un loc de fitness pentru adulţi şi numeroase elemente de mobilier urban. Spaţiul de joacă este prevăzut cu un tobogan, elemente balansoar cu arc, două leagăne duble, un ansamblu căsuţă cu două tobogane şi un balansoar. Zona de fitness este dotată cu patru aparate pentru fortificarea şi întreţinerea diferitelor grupe de muşchi, ce ocupă o suprafaţă de peste 50 mp. În vecinătatea piaţetei de la intrarea în Catedrală s-a realizat o zonă de relaxare de formă circulara, delimitată de ziduri de sprijin, cu 4 cascade liniare şi 4 bazine de apă, dotate cu sisteme de recirculare a apei. Pentru menţinerea vegetaţiei în bune condiţii, s-a montat un sistem de irigaţii automatizat. De-a lungul aleilor pietonale s-au amplasat stâlpi pentru iluminat decorativ urban, ale căror corpuri de iluminat sunt comandate printr-un senzor crepuscula.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Caseta redactionala

Preşedinte de Onoare: Ioan Barbu
Director onorific: Lilian ZAMFIROIU
Director general: Sorin Alexandru Barbu
Director general adjunct: Elena Grigorescu
e-mail: office@curierul.ro
Director de Publicitate: Alin Emilian Tudoroiu
e-mail: publicitate@curierul.ro
Redactor Șef (valentinmateescu@curierul.ro):
Valentin Mateescu
Corespondent Germania: Dr. Christian Pelshenke
Tehnoredactor (tehno@curierul.ro):
Mădălin-Alexandru MOJOIU
Redactori de rubrică (redactia@curierul.ro):
Anamaria Constantinescu, Sebastian Iulian Cîrciu, Marius Constantin Ciutacu
Râmnicu Vâlcea, Carol I 19, Vâlcea, 240591, România
Tel.: 0250/73.23.25; 0350/40.17.02;
Fax: 0250/73.23.26; 0350/40.17.03;
www.curierul.ro
www.curieruldevalcea.ro
www.curieruldevalcea.com
ISSN: 1220-9597 / ISSN-L: 1220-9597

Calendar

ianuarie, 2018
L Ma Mi J V S D
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031