Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

24 septembrie 2018

11 secții de poliție pentru mediul rural


politisti_adunare1• acestea își vor începe activitatea până pe 30 septembrie • fiecare secție cu câte un șef împuternicit

În baza noului ordin al Inspectora­tului General de Poliție, reorganizarea a dus, la nivel de județ, la creșterea numărului de polițiști în mediul urban și înființarea, în mediul rural, a 11 secții de poliție. Din datele furnizate de șeful IPJ Vâlcea, chestor Ion Stoica, pe data de 8 august a.c., au fost împuterniciți și șefii secțiilor de poliție. Prezentăm mai jos sediul celor 11 secții de poliție și șefii împuterniciți a le conduce: Râmnicu Vâlcea – Ovidiu Manea, Milcoiu – subcomisar Emilian Mușulete (fost purtător de cuvânt IPJ Vâlcea), Drăgășani cu 3 secții: Sutești – Mircea Bălășoiu, Prundeni – Cons­tantin Frâncu, Amărăști – Valerian Dobra; Horezu cu 3 secții: Horezu – insp. Dănuț Popa, Lăpușata – insp. Cristian Neghină, Pietrari – insp. Constantin Trușcă; Bălcești cu 2 secții: Măciuca – subcomisar Ilie Bădică și Zătreni – Ioana Bogdan; Brezoi – Raco­­vița: comisar șef Dumitru Licu. „Până pe data de 30 septembrie trebuie să-și înceapă activitatea și ultima secție de poliție. Acestea pot desfășura activitatea și mai devreme, dar ideea e ca, până pe 30, toate să funcționeze. Avem oameni împuter­ni­ciți, dar se va susține și un concurs la care pot participa toți cei interesați”, a precizat chestorul Ion Stoica.

76 de mașini pentru secțiile din mediul rural

Conducerea IPJ Vâlcea a stabilit și numărul polițiștilor ce vor deservi cele 11 secții precum și numărul ­auto­vehiculelor cu care se va acționa. Astfel, în Râmnic vor activa 33 de polițiști care vor dispune de 11 mașini, în Milcoiu – 22 de polițiști, 7 mașini, în Sutești – 15 oameni cu 5 autovehicule, Prundeni – 21 de polițiști cu 6 mașini, Amărăști – 20 de polițiști cu 7 mașini, Horezu – 26 de oameni ai legii cu 10 autovehicule, Lăpușata – 14 polițiști, 6 mașini, Pietrari – 12 oameni cu 5 mașini, Măciuca – 21 de oameni, 6 mașini, Zătreni – 18 polițiști, 6 mașini și Racovița cu 24 de oameni ai legii și 7 autovehicule.

Prundeni, prima secție ce va activa

Șeful Poliției vâlcene s-a deplasat personal la fiecare secție în parte pentru a constata cum stau lucrurile și când se va da drumul activității. Chestorul Ion Stoica a avut parte, peste tot, de sprijinul edililor: „Pentru secția din Râmnic, primarul ne-a pus la dispoziție, cu titlu gratuit, sediul unei școli din Râureni. La fel s-a întâmplat și-n celelalte localități, la Racovița primărița implicându-se personal în amenajarea sediului. Cred, totuși, că secția de la Prundeni va fi prima care-și va începe activitatea. Nu am mai văzut până acum un asemenea sediu, dotat cu tot ce este nevoie, având condiții ca-n Uniunea Europeană”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)