Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

18 septembrie 2018

10 ha de vegetație uscată, în flăcări


Pompierii militari din cadrul ISU „General Magheru” Vâlcea au intervenit, în data de 22 aprilie, la ora 20.13, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată în orașul Horezu, satul Râmești. Până la stingerea incendiului, a ars vegetația uscată pe aproximativ 10 hectare, după câteva ore de la momentul anunțării, acesta fiind lichidat de pompierii militari în colaborare cu SVSU Horezu. Cercetările preliminare arată că flăcările s-ar fi declanșat în urma folosirii focului fără respectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor de către o persoană neidentificată încă.

Incendiu la un taximetru, în Râmnic
Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au intervenit, pe 21 aprilie, pe strada Posada din Râmnic, pentru stingerea unui incen­diu izbucnit la un autoturism (taximetru). Au ars elementele combustibile din zona com­par­timentului motor al mașinii. Incendiul a fost stins la scurt timp de la sosirea pompierilor.
Cercetările preliminare atestă că focul a izbucnit în urma producerii unui scurt­circuit la instalația de alimen­tare cu energie electrică.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)